2777
2789
عنوان

بچه ها قد صد و شصت و پنج با وزن هفتادو یک لاغره یا چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 44 پست
من دلم میخاد بشم ۷۸ کیلو

نه ....🤨🤨اصلا این کار رو نکن نمیگم رژیم بگیر لاغر شی چون بچه شیر میدی ولی اصلا سعی نکن چاق بشب

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن عدد هست عزیزم نمی‌گم اصلا مهم نیست اما فرد به فرد فرق داره

من خودم ۱۶۸ قدم هست ۷۳ وزن اما ورزش میکنم و پروتئین میخورم و شکم ندارم اما دوستم ۱۶۵ و ۶۹-۷۰ شکم داره.

در کل بسته به بدن خودتون داره...اول از همه قبل از کاهش یا افزایش وزن آزمایش بدین چک کنین که کمبودی نباشه...وزن هم ۷۰ خوبه برای شما اما خودم به همه افراد میگم یک یا دو کیلو اضافه وزن بد نیست چون ممکنه فرد مبتلا به بیماری یا حتی آنفولانزا بشه. اگر کاهش وزن شدید داشته باشه به بدنش فشار زیادی وارد میشه و سلامتش بیشتر در معرض خطر قرار میگیره.

وزن عدد هست عزیزم نمی‌گم اصلا مهم نیست اما فرد به فرد فرق دارهمن خودم ۱۶۸ قدم هست ۷۳ وزن اما ورزش می ...

دقیقا نظرت درسته 

اصلا نباید با قد و وزن نسخه پیچید 

هم باید درصد چربی رو دید 

وهم نوع استخوان بندی 

دقیقا نظرت درسته اصلا نباید با قد و وزن نسخه پیچید هم باید درصد چربی رو دید وهم نوع استخوان بندی

درصد چربی بدن رو چجوری میشه فهمید 

من مچ دستم ۱۴ و نیم ۱۵ هس بخاطر همون میگم استخون بندیم ریزه و اینکه بدنم بیشتر گوشتیه

چن ماه پیش همون بود وزنم ولی همه چپ و رایت متلک مینداختن که چقدر لاغری منم چاق کردم الان خوبم ولی ...

میتونی ورزش حجمی کار کنی 

ولی واسه نظر این اون هیچوقت وزنتو کم و زیاد نکن ببین چی درسته اون کازرون بکن دیگران همیشه می‌خوان هرکاری کنیم یه نظری ولو نادرست بگن

درصد چربی بدن رو چجوری میشه فهمید من مچ دستم ۱۴ و نیم ۱۵ هس بخاطر همون میگم استخون بندیم ریزه و اینک ...

هم از طریق مچ دست وهم با ظاهر مشخصه 

همانطور که خودت میگی گوشتی هست 

وهم پهنای شونه لگن با اینا میشه فهمید که طرف چه نوع استخوان بندی داره

دقیقا نظرت درسته اصلا نباید با قد و وزن نسخه پیچید هم باید درصد چربی رو دید وهم نوع استخوان بندی

بله همینطور هست

حتی کمبود ویتامین و بیماری های گوارشی و‌.. موثر هست.

سالم و به اندازه خوردن و در کنارش فعالیت بدنی داشتن مهمترین عوامل در حفظ سلامت و تناسب اندام هست.

هم از طریق مچ دست وهم با ظاهر مشخصه همانطور که خودت میگی گوشتی هست وهم پهنای شونه لگن با اینا میشه ف ...

لگنم پهنه شونه م هم خوبه متوسط ولی مچ دستم زیاد استخون ش درشت نیس 

شما اطلاعاتتون خوبه ببخشید خستتون کردم با سوالام   

2810