2777
2789
عنوان

بچه ها قد صد و شصت و پنج با وزن هفتادو یک لاغره یا چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چاق ولی چون تو دوران شیر دهی هستی نگران نباش بچه تو از شیر بگیری لاغر میشی

لاغر میشم یا چاق؟

اخه سر پسرم وقتی شیرش رو برداشتم تپل شدم

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

۶۰ تا ۶۵ باید باشی 

منم قدم ۱۶۵ وزنم بین ۶۵تا۶۷ میره بالا پایین 

همش درحال رژیم گرفتنم 

آرزومه دوباره بشم لاعر بشم 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
اضافه وزن داری و حداقل شش کیلو باید کم کنی!!بعد میگی یه چیز بخورم پر بشی!!🙄

😂😂😂😂من ۶۰ کیلوم ام با این قد میگم دو سه کیلو لاغر بشم یه کوچولو شکم دارم ☹

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

چاق چاق چاق هست و باید ده کیلو کم کنه شما که بچه شیر میدی راحتی نیازی به رژیم نداری ولی من ۱۶۸ قدمه و ۷۲ وزنمه حالم از هیکلم به هم میخوره دارم تلاش میکنم وزن کم کنم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عزیز حرف اینایی که میگن چاقی تپلی یا لاغری نیستی یا هستی رو ول کن استخوان بندی چطوره ؟مورد بعدی درص ...

استخون بندیم متوسطه ینی ن ریز هست ن خیلی درشت اما خوبم 

چربی یکم شکم دارم و ی کوچولو پهلو 

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
چاق چاق چاق هست و باید ده کیلو کم کنه شما که بچه شیر میدی راحتی نیازی به رژیم نداری ولی من ۱۶۸ قدمه ...

من دلم میخاد بشم ۷۸ کیلو 

لاغر میشم یا چاق؟اخه سر پسرم وقتی شیرش رو برداشتم تپل شدم

من بعدش لاغر شدم خب وقتی آدم بچه شیر میده دائم ضعف میاره و میخوره ولی بعدش دیگه باید کنترل بشه این خوردن

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
عزیز حرف اینایی که میگن چاقی تپلی یا لاغری نیستی یا هستی رو ول کن استخوان بندی چطوره ؟مورد بعدی درص ...

عزیزم من ۱۶۵ قدمه . وزنم ۶۷ کیلوعه 

استخون بندیم ریزه مچ دست و پام ظریفه خیلی کوچیکه 

بنظرت چن کیلو بشم خوبه میخوام پر دیده بشم 

2810