بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زنهای قدیم ده تا بچه میزایدن ،لابیاهاشونم مشکلی نداشت توراه رفتن خانومانه راه میرفتن والله که مردهاشونم وفادارتر بودن
شما از بالا و پایین میکنید که چی به مردها ثابت کنید؟
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است
مال من سیاهه بزرگم هست ولی مردها ب این جیزا فکر نمی کنن ما ب خودمون گیر الکی می دیم اکه برا زیبایی بخوای انحام بدی بیچاره میشی یع زنه تاپیک زده بود عمل کرده یکساله رابطه نداشت با شوهرش. نه می تونست بشینه نه راه بره نه بخوابه میخواست خودشو بکشه بیشتر قسمتاشو دکتر برداشته بود هوف اصن وحشتناک بود
زنهای قدیم ده تا بچه میزایدن ،لابیاهاشونم مشکلی نداشت توراه رفتن خانومانه راه میرفتن والله که مردهاش ...
قربون دهنت
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خیلیا عمل کردن راضین خیلیام نه چون بستگی ب پزشکت داره ک کارشو بلد باشه من دختر داییم با اینکه پیش پزشک معمولی رفته بود و پنج تومن داده بود ولی کاملا راضیه ولی پزشکای دیگ ده تومنه ک میتونی با خیال راحت عمل کنی اینای هم ک میگن وای نه و فلان اینا از حسودیشونه ک خودشون نمیتونن عمل کنن وگرنه از عمل دماغ ک ۹۰ درصد همین خانمای ک ایف و پیف میکنن کردن ک سخت تر نیست بنظرم بعترین عمله و اصلا هم لذت جنسیو از بین نمیبره
با آنکِه دِلش بستِه بِه دِلهایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️