2777
2789
عنوان

نوزده سالمه لابیا پلاستی میخوام انجام بدم کسی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 113 پست
اخه بعضیا ندارن یا خیلی کوچیکه واسه من نمیگم خیلی بزرگه ولی خب دوسش ندارم

هرکس عمل کرده ناراضی بوده نود درصد ناراضی هستند اون ده درصد هم دیگه می‌خوان کم نیارن میگن خوبه چون حس و تحریک پذیری رو از بین میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنهای قدیم ده تا بچه میزایدن ،لابیاهاشونم مشکلی نداشت توراه رفتن خانومانه راه میرفتن والله که مردهاشونم وفادارتر بودن

شما از بالا و پایین میکنید که چی به مردها ثابت کنید؟

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

چرا ذهن یه دختر۱۹ ساله باید درگیر همچین موضوعی باشه

در حالی که الان باید فکر و ذکرش ساختن یه اینده عالی باشه؟

چیکار کرده این رسانه با بچه های ما؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

لابیا سیاه کجاس جذابه🤣💔

مثلا 🥚🥚 سیاه یا نا متقارن خیلی جذابه؟ مردیو دیدی که برای همسر اینده ش ظاهرشو تغییر بده؟ 

همه همینن اسمش هایپرپیگمنتیشن هستش یعنی بعضی نقاط بدن تیره تر یا روشن تره کاملا عادیه. دیدتو عوض کن! 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
لابیا سیاه کجاس جذابه🤣💔

مال من سیاهه بزرگم هست ولی مردها ب این جیزا فکر  نمی کنن ما ب خودمون گیر الکی می دیم اکه برا زیبایی بخوای انحام بدی بیچاره میشی یع زنه تاپیک زده بود عمل کرده یکساله رابطه نداشت  با شوهرش.  نه می تونست بشینه نه راه بره نه بخوابه میخواست  خودشو بکشه  بیشتر قسمتاشو دکتر برداشته بود هوف اصن وحشتناک بود

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

زنهای قدیم ده تا بچه میزایدن ،لابیاهاشونم مشکلی نداشت توراه رفتن خانومانه راه میرفتن والله که مردهاش ...

قربون دهنت

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خیلیا عمل کردن راضین خیلیام نه چون بستگی ب پزشکت داره ک کارشو بلد باشه من دختر داییم با اینکه پیش پزشک معمولی رفته بود و پنج تومن داده بود ولی کاملا راضیه ولی پزشکای دیگ ده تومنه ک میتونی با خیال راحت عمل کنی اینای هم ک میگن وای نه و فلان اینا از حسودیشونه ک خودشون نمیتونن عمل کنن وگرنه از عمل دماغ ک ۹۰ درصد همین خانمای ک ایف و پیف میکنن کردن ک سخت تر نیست بنظرم بعترین عمله و اصلا هم لذت جنسیو از بین نمیبره

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️
نه خودم دوسش ندارم

پس عادت کن چون همه همینن

مگه هرچیو دوس نداری باید عوض کنی یاد بگیر خودتو بخاطر اینی که هستی دوس داشته باشی. وقتی خودت خودتو قبول نداری کسی بهتر از این باهات رفتار نمیکنه اسی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
مثلا 🥚🥚 سیاه یا نا متقارن خیلی جذابه؟ مردیو دیدی که برای همسر اینده ش ظاهرشو تغییر بده؟ همه همینن ...

خیلیا هم آلت کوتاه دارن برا خیلیا زشت و بدفرمه یا چیزای دیگه واقعا چرا ما باید همه چی تموم باشیم

2810