2777
2789
عنوان

بچم اصلا درس نمیخونه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 104 پست
ببین پسر منم همین بود تو رو خدا ببر پیش روانپزشک کودکان دکتر براش ریتالین می نویسه یعنی آب رو اتیش ا ...

این دارو که میگی عزیزم برا پیش فعالیشه؟؟ 

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
شوهرم معلمه دومهمیگه اصلا نباید اصرار کنیدباید بچه متوجه بشه ننویسه چی میشه و از بقیه عقب می مونهبرا ...

من خودم ازین ستاره ها گرفتم گفتم اگه تکالیفتو انجام بدی ازمون و املاهاتو خوب بنویسی بهت ستاره میدم وقتی ستاره هات اینقدر شد برات جایزه میخرم اما اینم تاثیرگذار نبود

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شما خودت هم فشار روت هست بخاطر فوت همسرت ....کمی مسلط باش دیدی که همین تاپیک خیلی ها شبیه شما بودن ت ...

تو این زندگی اونقدررر عذاب و سختی کشیدم بااینکه همسرم فوت شده خودم وضع مالیم خوب نیس اما سعی مبکنم هیچی براش کم نزارم همه چی براش فراهم میکنم تا کمبودی نداشته باشه و نبود باباشو حس نکنه میون این همه بدبختی همه چشم و امیدم به دخترمه میخوام مثه من نشه میخوام درسشو بخونه به یجایی برسه اصلا به فکر خودم نیستم همه اینده و امیدم دخترمه

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
هوش به بازی ان،من روانشناس بردمش،گفت گیراییش خوبه،منتهی هنوز نمیتونه تو درسش از ذهن بالاش استفاده کن ...

خب چقدر تمرین تکرار تااونموقع نصف کلاساشون رفته و از درس عقب میفتن دیگه

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
دختر من فهمیدم زمانی میره عالی میگیره که خیلی باهاش تمرین بشه بقول شما منم دانش آموزانی رو میبینم که ...

اخه زیاد نمیزاره تکرار تمرین کنم باهاش اونقدر غر میزنه که کمرم درد گرف دستم درد گرف خسته شدم اعصابم بهم میریزه

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
دخترمنم مثه پسر شماس

من پسرمو این هفته گزاشتم به عهده معلم میگم بیا درساتو بنویس میدونه بگه نه زنگ میزنم معلمش البته معلمش فقط با زبون خوش حرف میزنه باهاش دلشو بدست اورده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
2810