2777
2789
عنوان

چرا همش بهم زل میزنه

242 بازدید | 25 پست

یه اقایی هس تو فامیلبمون وقتی باهاش حرف میزنم زل میزنه تو چشاممم چش بر نمیداره خیلی خل و چل اینا نیست ولی نمیدونم چرا اینحوریه اینم بگم هیز نیستا خیلی جدی باهام حرف میزنه ولی خیلی مهربونه باهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم واقعا خوشش میاد ازت

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

وقتی داری باهاش صحبت میکنی یعنی داری مخاطب قرارش میدی انتظار نداری که به جایی بجز چشم های طرف نگاه کنه که نه؟!

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

پس چجوری هیچی نمیگه

خب شاید خجالت میکشه شاید جرئت نداره شایدم منتظر شما نخ بدید البته همه احتماله

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بنظر من یکی از نشانه های روابط اجتماعی قوی همینه که حین گفت و گو بتونی به چشمای طرف نگاه کنی میتونیم فرض رو بر این بذاریم که ایشون خیلی قاطعانه و بدون استرس با تو صحبت می‌کنی و راحت باهات ارتباط میگیره 

یا اینکه شاید چون بهت علاقه داره ولی بنظرم به صرف یک چنین چیزی نمیشه تایید کرد که علاقه داره😃🧘🏻‍♀️