2777
2789
عنوان

چرا همش بهم زل میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 25 پست
کراش من چی بنظرت ؟

برای شما شک نکن ازت خجالت میکشه حتی اگر پسندت نکرده باشه 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای شما شک نکن ازت خجالت میکشه حتی اگر پسندت نکرده باشه

اخه میدونی یبار بهونه کتاب به که تو دستم بود دستامو در حد یه دیقه گرفت تو دستش  بنظرت عادیه ؟

یا مثلا هی به بهانه شوخی میزد به کمرم  

یه چند بارم پاهام 

این کجاش خجالتیه 🤔

https://abzarek.ir/service-p/msg/1993491

اخه میدونی یبار بهونه کتاب به که تو دستم بود دستامو در حد یه دیقه گرفت تو دستش بنظرت عادیه ؟یا مثلا ...

نه دیگه یه دیقه گرفتن دست نظر داره امیدوارم نظرش خیر باشه حرفمو پس میگیرم این ازت میترسه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
نه دیگه یه دیقه گرفتن دست نظر داره امیدوارم نظرش خیر باشه حرفمو پس میگیرم این ازت میترسه

ببین انگار مثلا من کتاب گرفته بودم خواست کتاب رو ببینه دستشو گذاشت دقیقا همونجایی که کتاب رو نگه داشتم  جوری که دستام تو دستاش بود بعدشم نکشید  زود کنار عادی رفتار کرد  🤔 

چرا باید بترسه ?  اینم هی میگه که تو اصلا مظلوم نیستی قابلین زندان بان شدن و .... رو داری 😒

یبارم بهم گف تو عفریته ای چون گفتم خواهرت نوکرت نیست

ببین انگار مثلا من کتاب گرفته بودم خواست کتاب رو ببینه دستشو گذاشت دقیقا همونجایی که کتاب رو نگه داش ...

ناراحت نشی از من ولی چطور روی این کراش زدی وقتی کنترلی بر زبانش نداره اولین جایی که یه آدم رو جذب میکنه زبانه حتی از تیپ و قیافه و هیکل مهمتره هیچی مثل زبان به آدم آرامش نمیده

ناراحت نشی از من ولی چطور روی این کراش زدی وقتی کنترلی بر زبانش نداره اولین جایی که یه آدم رو جذب می ...

حالا از نظر بقیه با من مهربونه و ما خیلی باهم راحتیم چند بار خواستن از زیر زبونم بکشن ببینن ما رلیم یا نه 

( تصور کن با بقیه چطوره که حالا  مثلا با من مهربونه به حرفام گوش میده ) 

البته اینم بگم اگه کاری از دسش بر بیاد حتما کمکم میکنه تعریفم میکنه در مورد تواناییام و خوشتیپ بودنم

حالا از نظر بقیه با من مهربونه و ما خیلی باهم راحتیم چند بار خواستن از زیر زبونم بکشن ببینن ما رلیم ...

سعی کن بیشتر بشناسیش بعد وارد رابطه شو باهاش یه چند بار وقتی اشتباه میکنه یا حرف نادرستی میزنه اشتباهشو گوشزد کن ببین انتقاد پذیر هست بعضی مواقع بعضی رفتارها رو آدم بلد نیست یا نا آگاهانه انجام میده با تذکر قبول کن اشتباه کرده  اون خوبه

بنظرت اونم دوسم داره یا نه ؟

اگر داشته باشه حتما مطرح میکنه فرق مردها با زنها اینه که زنها گاهی کور کورانه طرف رو دوست داره حتی گاهی با وجود اذیتهایی که میکنند ولی مردها توجهشون به رفتارها و برخوردهای زنه