2777
2789
عنوان

تاپیک شکرگزاری 😇💚💚💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 6387 بازدید | 161 پست
ای جانم خداروشکر عزیزه دلم عاره علوم پزشکی صحنه های دلخراش زیاد داره بازم من خداروشکر هوشبری ام چیز ...

ممنونم 

در مورد تاپیک بالایی هم در مورد فکر خودکشی واینا هیچی نگو یه افسردگی دوره ای بوده تموم شده رفته الان بگی یهو یچیزی میگن بد میشه

عآره دقیقا من دیگ خیلیا بهم میگن اشتباه کردی کار نداره آدم دلسرد میکنن🥲💔 ولی خب من همینم ب سختی ب ...

خوشگلم حق داری خیلی سخته و میدونم الان چقدر ب مامانت فکر میکنی و اونم همینطور، انشاله ک همیشه سایه اش بالای سرت باشه، تا بهمن ماه فرصت داری ک هردوتون امادگی ذهنی پیدا کنید، خداروشکر کن اونقدر دور نیفتادی و میتونی اخر هفته ها بری پیش مامانت، دیگه اولش ی کم سختی داره ولی هر دو عادت میکنید زمان همه چیو درست میکنه ، البته مامانت حال خوب تو رو ببینه اونم حالش خوب میشه، چشمت رو هم بذاری ترم ها میگذرن، به امید روزی ک ۴ سالت تموم بشه بری سرکار و تمام سختی های ک مامانت کشیده رو براش جبران کنی❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشگلم حق داری خیلی سخته و میدونم الان چقدر ب مامانت فکر میکنی و اونم همینطور، انشاله ک همیشه سایه ا ...

عزیزههههه دلممم🥺🥺🥺🫂🫂

عاره ی بار ب شوخی ب مادرم گفتم میخوای خیلی ناراحتی نرم 😅

گفت ک با جارو میزنمت😅

بچه بودم ۷ ساله میگفت برو مدرسه میگفتم نمیرم میخوام پیش تو باشم 😂 با جارو زدم ب شوخی گفت حالا میری گفتم غلط کردم میرم ههههه

الانم میگ باید ب جارو بزنمت 

عاره ۳ ساعت راه خیلی دور نیست

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیزه دلمی آبجی ممنونم ازت🥺🥺🩵🩵 ایاشلله ی روز همه ب آرزوهاشون برسن فقط میدونی نمیدونم چحوری با دو ...

خواهش می کنم💛 ان شاءالله همگی حاجت روا و عاقبت بخیر بشیم.

آره عزیزم درکت میکنم توکل برخدا ، امیدوارم همه چی به خیر و خوشی بگذره برات✨️ وقتی رفتی اونجا میتونی باهاشون بیشتر تماس بگیری تا دلتنگی ایشون هم برطرف بشه.

صدایم از صدای تمام ایزدان خورشید سرد تر شد .
خواهش می کنم💛 ان شاءالله همگی حاجت روا و عاقبت بخیر بشیم.آره عزیزم درکت میکنم توکل برخدا ، امیدوارم ...

براش از خودم توی اتاق عمل عکس میفرستم از لباس و روپوش سفید و و سبز 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خداوند جبران میکند آن روزهایی که اصلا صبر کردن آسان نبود ولی تو صبر کردی 💕💕

الان همون عمویی ک تحقیرم کرد میاد بهم تبریک بگ امشب 

نمیدونی بابت قبولیت چه ذوقی کردم من

شکر برای قبولی تو❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋