2777
2789
عنوان

تاپیک شکرگزاری 😇💚💚💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 6387 بازدید | 161 پست
خدایا شکرت ک هنوزم قلبم میشکنه و چشمام سوی اشک ریختن و دارن🙂شکر ک سلامتم

🥺🥲💔💔💔عزیزمممم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

سلام رهگذر عزیز ، خیلی برات خوشحالم که خداروشکر نتیجه زحماتت رو گرفتی💛

عزیزه دلمی آبجی ممنونم ازت🥺🥺🩵🩵 ایاشلله ی روز همه ب آرزوهاشون برسن فقط میدونی نمیدونم چحوری با دوری مادرم کنا. بیام

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشگلم چون من سال ۸۸ کنکور دادم شرایط و رتبه های اون موقع با الان خیلی فرق میکنه ، نمیتونم دقیق جواب ...

عآره دقیقا من دیگ خیلیا بهم میگن اشتباه کردی کار نداره آدم دلسرد میکنن🥲💔 ولی خب من همینم ب سختی ب دست آوردم 

میگن از مامایی بازار کارش بهتره والا بخدا اینجوری باشه هیچ نباید بره این رشته ها 

اجی گلم ی چیزی بگم بهت میگم من هیلی خیلی وابسته مادرم بودم همیشه این آدم این مادر مانع مرگم بود یادتونه ک الان ک میخوام رهاش کنم برم دانشگاه غصه ام شده🥺🥺 چ کنم بهمن باید برم

رهگذر جان تعلیق بودم ولی چکت کردم فهمیدم قبول شدی😍 خیلی خوشحال شدم برات . چند نکته ام بگم شاید به د ...

عزیزه دلمممم خیلی ممنونم ازت ک روحیه میدی ب آدم 🥺🥺

مامانم هر وقت اسم رفتن رو میاره غصه ام میشه آبجی نمیدونم چرا خیلی وابسته ام بهش 🥺🫂

اووو خوش بحالت ما ک خیلی زود ثبت نام حضوری رو شروع کردن درواقع منم که شنبه میرم اخرین مهلتاشه...اره ...

ثبت نام کردم گل 

چجوری شماها رو فرستادن آزمایش از ما ک خبری نبود 

ماشالله دانشگاه تهران😁

اخخخ‌ ک چقدر خوشحال شدم برات دخترر‌🤩حالا چرا تاپیک هاتو قفل کردی؟

تاپیک خوابگاه چون ک نمیخواستم جنبه ناله و اینا داشته باشن بگن شروع کردی ب ناله فقط ی سوال بود🥺🫂

خیالت راحت بابت آینده رشته تمنم بشدت وابسته بودم... ولی کم کم خوب شدم...

جدی برام میگی اجی چحوری کنار اومدی

یادته همیشه میگفتم ب شدت وابسته مادرمم و ب خاطرش زنده بودم الان غصه ام شده ک میخوام ولش کنم و برم

آره که میشه. پا یکی از بچه ها کلاس کاراته گذاشته بود. برو معاونت فرهنگی دانشگاه. پیگیر باشی احتمالش ...

حله😁🥺 سرگرم میشم اونجا مربی نینجا بشم

سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم که تاپیک قبولیتو دیدم بعضی از تایپک هاتو دنبال میکنم،چون شرایطت عین خودم ...

مممنونم ازت دوست قشنگم🥺🥺😍❣️ قربونتون برم من الهیییییییی🫂🫂🫂🫂🫂🫂💚🩵💚🩵💚🩵

خیلی دوستون دارم همتون مث خانواده منید😭

خدایا شکرت که سال بعد این موقع یه خانم معلم شدم😃

خدایا شکرت که تمام تلاشام نتیحه میده

خدایا شکرت که با وجود تمام خستگی و ناامیدی هایی که برام پیش میاد بازم تلاش میکنم

خدایا شکدت که درصدام افتضاح نیس😄😍

خدایا شکرت که معدل دو سال بالای ۱۹ بوده و این سالم عالی تر خواهد شد😃😎😃😍

خدایا شکرت که سال بعد یه اخیش از ته دل میکشم😃😃

جدی برام میگی اجی چحوری کنار اومدییادته همیشه میگفتم ب شدت وابسته مادرمم و ب خاطرش زنده بودم الان غص ...

اره... اگه بدونی وابستگی من چقد شدید بود.. دل دل میکردم انصراف بدم. 19سالم بود.. اولین باری بود ک دور میشدم از خونه و خونوادم... روزای اول کارم گریه بود... روزی حدقل 5بار مامانم زنگ میزد ب خوابگاه.. چون گوشی نداشتم.. سال 85بود.. روزی هم من 5بار از کیوسک خوابگاه و دانشگاه زنگ میزدم... چون نوبت گیرم نمیومد و الا دوس داشتم همش تلفن کارتی دست خودم باشه

کم کم سرگرم درسا شدم... دیدم دوستام ک همسنم هستن ب اندازه من بیقرار نیستن... و وقتمم داره با تلفن و گریه هدر میره. بیشتر رو درسام تمرکز کردم... انقدم خسته دانشگاه بودم ک وقتم پر میشد... کم کم وابستگیم کم شد... در حدی مستقل شده بودم ک زندگیم تو خوابگاه و دانشگاه ریتم خوبی گرفته بود... انگار تازه داشتم بزرگ میشدم.. جالبه نه دوس پسر داشتم ک سرگرم شم نه گوشی... گاهی وقتا مجله ای میخریدم.. هم اتاقیام ترمای بعدش هم عقیده بودن باهام.. چون معمولا ترم اول هم اتاقیات شانسی هستن... ترمای بعد جابجایی داری و هم فکرا، هم اتاقی میشد

بهترین روزام شدن روزای خوابگاه.. کلی باتجربه شدم.. ارشدمم خوابگاهی بودم.. خوش گذشت.. برا دکترام شهر خودم رو انتخاب کردم... چون متاهل بودم.. نمیتونستم خوابگاهی بشم

زندگیتون پر از عشق