2777
2789
عنوان

تاپیک شکرگزاری 😇💚💚💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 6388 بازدید | 161 پست
عزیرم🥺🥺🥺🥺 هوشبری خیلی علاقه داشتی ؟؟؟❣️❣️❣️

دوست داشتم قبول بشم ولی دو سه ماه بعد توی خیابون یکی دیدم تیر آهن رفته بود بود توی شصت پاش خون هم که فرااوون بعد من تا اینو دیدم چشمام سیاهی رفت دست و پام بی جون شد به زور خودمو رسوندم تو ماشین و خدا رو شکر کردم که رشته های علوم پزشکی قبول نشدم حتی من توی فیلمم نمیتونم خونریزی زیاد رو‌ببینم 

الان دیگه آخرش میرم کارمند میشم خبری هم‌از خون نیست که چشمام سیاهی برن الانم خدارو شکر کار‌میکنم ماهی حدود ۸ ملیون بهم میدن بعضی وقتا خودم شهریه میدم بعضی وقتا خانواده 😂😂

امیدوارم تو موفق باشی🌱🌱🌱🌿🌿🌿🌿🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رهگذر جان تعلیق بودم ولی چکت کردم فهمیدم قبول شدی😍 خیلی خوشحال شدم برات . چند نکته ام بگم شاید به دردت بخوره . عزیزم حتما برو هوشبری ترمی ۷ تومن کجا شهریه دانشگاه آزاد کجا . دانشگاه آزاد واقعا شهریش اذیت میکنه به خصوص واحدای عملیش. بعد اینکه میگن کار نداره من سرچ کردم خیلی جاها هوشبر میخوان فقط مختص به اتاق عمل نیست . خیلی از جاها احتیاج دارن 

ایشالا موفق باشی و تبریک میگم😭😍❤️

من ومپایر اعظم نیستم😄
از ما تازه امروز ثبت نام غیر حضوری شروع شده آبجیی سری مدارک عجیب و غریب میخواد مثلا کارنامه اصلی سه ...

اووو خوش بحالت ما ک خیلی زود ثبت نام حضوری رو شروع کردن درواقع منم که شنبه میرم اخرین مهلتاشه...

اره خیلییی مدرکای مسخره و زیادی میخواست 

من رفتم مدرسمون پروندمو دادن با چیزایی ک لازم بود داخلش ریز نمرات سالای تحصیلیم و گواهی دیپلمم بود 

اموزش پروش نداره مدارکتو؟برو بگو به مدرسم دسترسی ندارم اینارو برا ثبت نام دانشگاه میخوان شاید کارت راه بیوفته 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
از ما تازه امروز ثبت نام غیر حضوری شروع شده آبجیی سری مدارک عجیب و غریب میخواد مثلا کارنامه اصلی سه ...

فرم سلامت جسم و روان از سایت سامانه شلامت سجاد باید بگیری.. مهر پزشک پدی فرم سلامت جسم باید بخوره من الان اومدم تو نوبتم که برم دکتر برام مهرش کنه ..

یکی ام کپی از صفحات شناسنامه و کپی از کارت ملی 

تاییدیه گواهی تحصیلی یه همچین چیزی بود اسمش...

یکی ام همون گواهی مدرک دیپلم یا خودش

ریز نمرات درسی 

عکس ۳×۴

دیگه چیزی یادم نمیاد🥲باز اگ بود میگم بهت

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
خب خدا رو شکر منم دوست داشتم هوشبری بخونم ولی قبول نشدم از تههه دلم برات خوشحالم 🌿🌿🌿🌱🌱🌱🤩🤩🤩� ...

من خیلی رشته حقوق دوست دارم 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
راست میگی دقیقااااا وقتی اینو اوردم بعد این همه سال خدا خودش هم کمکم میکنه میگن کار نداره و ....نگرا ...

خوشگلم چون من سال ۸۸ کنکور دادم شرایط و رتبه های اون موقع با الان خیلی فرق میکنه ، نمیتونم دقیق جواب سوالتو بدم، ولی آینده شغلی ات هم خوبه، الکی بهت انرژی منفی میدن، اینقد درمان نیروش کمه ک جا برای همه تون هست، طبق تجربه چندسالم توی بیمارستان کار کردن من اگه جات بودم بین مامایی و هوشبری ، با احترام ب بچه های مامایی ،هوشبری رو انتخاب میکردم، هوشبری جز مجموعه پرستاریه بنابراین در بدترین حالتش شما رو به عنوان پرستار به کار میگیرن و آینده شغلی بهتری دارین، ولی ماما حتی طرح شون هم ب عنوان مراقب سلامت میفرستن توی شبکه بهداشتا یا حتی غیرمرتبط توی بخش های اداری بیمارستان، ببین قشنگم تو الان روزانه قبول شدی و قصد نداری یه سال دیگه بمونی پس به هیچ وجه به حرفهای منفی دیگران توجه نکن، در مقابل کسهایی ک بهت میگن آینده شغلی نداره محکم بگو من این رشته رو دوست داشتم که انتخابش کردم و آینده شغلی اش هم عالیه و حرفشون رو پیش کسی تکرار نکن ک ملکه ذهنت بشه،ایمان دارم همون خدایی که کمکت کرده قبول شدی پشت ات هست و ی جایی قطعا مشغول میشی و آینده خوبی داری به خودت یک ذره دلهره و نگرانی راه نده

دوست داشتم قبول بشم ولی دو سه ماه بعد توی خیابون یکی دیدم تیر آهن رفته بود بود توی شصت پاش خون هم که ...

ای جانم خداروشکر عزیزه دلم عاره علوم پزشکی صحنه های دلخراش زیاد داره بازم من خداروشکر هوشبری ام چیز دلخراش من نمیبینم 

ایاشلله ی شغل کارمندی و راحت بدون شیفت

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیزم برو تو اون شهر بگرد یه خونه کوچیک با چندتا از دوستات اجاره کن باصرفه تره یا ازاونا که مثلا پیر ...

ب زودی باید از مادرم دور شم🥺

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️