2777
2789
عنوان

تاپیک شکرگزاری 😇💚💚💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 6388 بازدید | 161 پست
پاک شدا؟ ؟؟؟؟؟ ببینمم

اره پاک شده کلا امضا نداری

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

خدایا شکررررت عاشقتم 

مرسییی که همیشه هوامو داری 

تو هر شرایط حالم خوبه و امیدوارم 

شکرت که چیزایی رو میخواستم بهترشو بهم دادی..

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍😍😍😍

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خدایا شکرت که رهگذر خوشحاله❤️

دیدی بهت میگفتیم میشه باور نمیکردی؟!

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

حتما بهت خوابگاه میدن.. فقط پیگیر باش برا ترم بعددخترخاله من هوشبری خونده.. فوری جذب شد.. بعد مدرک ا ...

دم شما گرم که بهش انرژی عالی دادید. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 
منم اصفهانم یعنی برای منم این شرایط هست ولی خب شهر قبولیم یه جای دیگست بنظرتون برای طرحم توی شهر خود ...

قشنگم اینکه کجا طرح تو بری کاملا دست خودته و خودتی ک شهرشو انتخاب میکنی، من دیدم به این رشته مثبته چون بهش علاقه دارم، پس از بقیه هم بپرس و بیشتر تحقیق کن، بازارکارش هم مثل پرستاری و مجموعه پرستاری خوب نیست ولی بد هم نیست، باید از اول ب فکر آزمون استخدامی باشی در صورتی ک سهمیه هم داشته باشی که مستقیم جذب میشی، بدترین حالتی ک برای بچه های ازمایشگاه ب وجود بیاد اینه که برن توی ازمایشگاه خصوصی کار کنن ولی یک روز بیکار نمی مونن،خصوصی ها از خداشونه چون بیشتر با رشته های میکروبیولوژی و زیست و غیرمرتبط دارن میچرخن 

خدایا شکرت بابت اینکه هر لحظه کنارمی درسته که اتفاق های بد هم تو زندگیم میفته ولی حواست به همشون هست و هر لحظه بهم کمک میکنی

خدایا شکرت بابت لبخندهای خودم و خانوادم

خدایا شکرت که هنوز میتونم به دیگران کمک کنم

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋

بهت تبریک میگم عزیزدلم

از خیلی وقت پیش تاپیکاتو میخوندم برات خیلی خوشحال شدم 

از ته دلم برات آرزوی موفقیت میکنم🤍

بهت درخواست دادم چندتا سوال در رابطه با کنکور داشتم اگه دوس داشتی قبول کن

بهت تبریک میگم عزیزدلماز خیلی وقت پیش تاپیکاتو میخوندم برات خیلی خوشحال شدم از ته دلم برات آرزوی موف ...

سلام دوست گلم قربون محبتت برم من چشم درخواست بده🫂💚

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

چالش ها تو زندگی تموم نمیشه اما فهمیدی که خداوند اگر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری قطعا بعد ...

سلام آبجی گلم قطعا🥺💚💚 بازم شکر آزاد خیلی خیلی گرون بود اگ روزانه نمیشد نمیدونم چیکار باید میکردم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

رهگذر هر ترم یکسری فارغ میشن جاشونو میدن به شما.

عآره خوشگلم خودشون گفتن ترم دو می‌فرستیم خوابگاه دولتی

به نظرم برو معاونت فرهنگی دانشگاه و بگو مریی هستم و با هزینه کم آموزش دارم. به دانشجوها یاد بده‌ مع ...

تو دانشگاه بتونم مربی نینجا شم 😁😍 ینی میزارن؟ ؟

دیدی گفتم قشنگم، خدا این آینده رو برات در نظر گرفته، قطعا تا آخرش پشت ته، یک ذره نگرانی و دلهره به د ...

راست میگی دقیقااااا وقتی اینو اوردم بعد این همه سال خدا خودش هم کمکم میکنه 

میگن کار نداره و ....نگران میکنن آدمو ولی خب اشکال نداره من همین رو ب هم سختی ب دست آوردم 

اجی گلم ی سوال مامایی رتبه بهتری میخواد یا هوشبری 

رهگذر اگه از ترم بهمن میری که تا بری باید برا عید برگردی خونه اینجوری اولش برای مادرت سخت نمیشه. بع ...

دقیقاااااااا خودش ی نعمته خیلیا رو دیدم مثلا از جنوب کشور میرن شمال کشور فقط ۴۸ ساعت توی راهن 

من میگم راهم دوره من ک ۴ ساعت بیشتر نیست بازم خداروشکر 🥺💚

عاره ترم بهمنی هستم هم اینک الان نمیرم دانشگاه برای مادرم ی امادگی‌میشه هم اینک از اونور برمیگردم