2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میشه بیاید🥺

668 بازدید | 40 پست

من ازوقتی ازدواج کردم پیشگیریمون طبیعی بود وقتی خاستیم بچه دارشیمم سه ماه اقدام بودم ناباردارشدم پسرم دنیااومدبازپیشگیری طبیعی داشتیم ولی پسرم هشت ماهش بود من بازباردارشدم دیگه اینقدعصبی بودم شوهرم ومجبورکردم ازهمین الان که باردارم ازکاندوم استفاده کنه تاهم بهش عادت کنه هم اینکه اونم یکم اذیت شه چون میگه باهاش اصلاهیچ حسی نمیگیره ولی بدترخودم اذیت شدم میگن این مدل خاردارواسه خانوم حس بهتری دارم من داشتم باهاش شکنه میشدم واقعاموندم به بقیه چجوری لذت میده بعد چون شوهرم حسی باهاش نداشت زمانشم اینقد طولانی شد رسماداغون شدم الان واقعا موندم پس من چیکارکنم ازچه روشی استفاده کنیم نمیشه که هرسال باردارباشم😭یه خانمی اینجاگفت مدل نازک ترواسانس دارچین بگیریم بهتره ولی اگه بااونم وضعیت همین بود دیگه نمیدونم چیکارکنم اصلا من هیچی بلدنیستم قرصم هم میگن چاق میکنه هم خانم عصبی میکنه هم تودوره شیردهی ترجیح میدم نخورم آیودیم دکترگفت اولین پریودبعدزایمان میشه بزارم تااون موقع چیکارکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤦‍♀️منم اذیت میشم راهی نیست دیگه فکرکنم به شوهرت باید بگی حواسش باشه

شماالان پیشگیریتون طبیعی اصلا دیگه نمیتونم ریسک کنم بدن تادوسال بعدزایمان اماده بارداری حتی باپیشاب بایدخودم یه فکری بکنم

شوهرم ترجیح میده من هرسال حامله باشم اینقدبچه دوس داره خودم بایدیه فکری بکنم الانم بهش اعتمادکردم که ...

ولی ال دی مصرف نکن من میخورم کلا نابودم‌کرده پوستم خراب شده عادت ماهیانم تایمش بهم ریخته ولی چون شوهرم لیاقت پدر شدن رو نداره مجبورم بخورم

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
شماالان پیشگیریتون طبیعی اصلا دیگه نمیتونم ریسک کنم بدن تادوسال بعدزایمان اماده بارداری حتی باپیشاب ...

🤦‍♀️پیش اب دارن همسرتون سخت تر شد 

با داروخونه نمیتونید صحبت کنید ؟

2810