من ازوقتی ازدواج کردم پیشگیریمون طبیعی بود وقتی خاستیم بچه دارشیمم سه ماه اقدام بودم ناباردارشدم پسرم دنیااومدبازپیشگیری طبیعی داشتیم ولی پسرم هشت ماهش بود من بازباردارشدم دیگه اینقدعصبی بودم شوهرم ومجبورکردم ازهمین الان که باردارم ازکاندوم استفاده کنه تاهم بهش عادت کنه هم اینکه اونم یکم اذیت شه چون میگه باهاش اصلاهیچ حسی نمیگیره ولی بدترخودم اذیت شدم میگن این مدل خاردارواسه خانوم حس بهتری دارم من داشتم باهاش شکنه میشدم واقعاموندم به بقیه چجوری لذت میده بعد چون شوهرم حسی باهاش نداشت زمانشم اینقد طولانی شد رسماداغون شدم الان واقعا موندم پس من چیکارکنم ازچه روشی استفاده کنیم نمیشه که هرسال باردارباشم😭یه خانمی اینجاگفت مدل نازک ترواسانس دارچین بگیریم بهتره ولی اگه بااونم وضعیت همین بود دیگه نمیدونم چیکارکنم اصلا من هیچی بلدنیستم قرصم هم میگن چاق میکنه هم خانم عصبی میکنه هم تودوره شیردهی ترجیح میدم نخورم آیودیم دکترگفت اولین پریودبعدزایمان میشه بزارم تااون موقع چیکارکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قرص هست که شوهر میخوره مشکلی خم نداره، تو کشور جهون سومی ما همش خانوم میخوره که کمترین عارضش برای زن واریسه ، بعد خم حودت رو چرا با مروم مقایسه میکنی دکتر رو برای خمین مواقع گذاشتن دختر خوب ، دو تا دکتر کاربلد حوب برو ، شایدم س ک س تراپ بهتر باشه بپرس ولی اینو میدونم مرد هم میتونه بخوره قرص عوارضش هم خیییییلی کمتره ، یا اصلا چرا وازکتومی نمیکنه شوهرت؟؟؟؟؟؟ صد در صد هم قابل بازگشته، سرپایی هم هست دردسری هم نداره
خب عزیزم شوهرم ازخداشه همش بچه بیاریم من باید یه راه پیشگیری پیدا کنم وگرنه اون زیربارنمیره که قرصای ...
تا اونجایی که هطلاع دارم بله و حتی کاشتنی هم من شنیدم هست که زیر پوست میکارن حالا چقدر تجویز میشه رو اطلاع ندارم بپرس ولی برای شما وازکتومی عالیه ولی برای مرد شنیدم قرص بهتر از خوردن زن هم جواب میده ، بهز همه رو از دکتر و یا س ک س تراپ خوب ، حداقل دو نفر بپرس