2777
2789
عنوان

دوس پسرم بهم خیانت کرد

172 بازدید | 13 پست

ی پسره بود ک تایم طولانی باهاش رفیق بودم و همو میخواستیم ک بنا ب دلایلی خانوادع ها باهم سازش نداشتنو من بیخیالش شدم ولی ته دلم بعنوان کسی ک بهش وابستگی داشتم دوسش دارم 

من اینستاگراممو حذف کردم رمزش یادم نیومد 

جیمیل من بنام دوس پسر سابقم بود زدم بازگشایی رمز از طریق جیمیل ولی نمیدونم چرا پیج دوس پسرم بالا اومد 

از سر کنجکاوی رفتم سر پیاماش دیدم 

این پیامایی ک دیدم مال دورانی بود ک با من بود و ب من دروغ میگفته

برای دختر عموش نوشته اونروز دیدمت حالی ب حالی شدم دخترعموش گفته چرا نوشته ب خط چشم و چشمای درشت حساسیت دارم خب 😍این از یدونه پیامش 

ی پیامم ب رفیقش داده موقعی ک هنوز با من بود ب دست دختر سابقش گفته دلم برات تنگ شده بریم بیرون دور دور و ال و بل 😂

الانم سعی داره مخ منو بزنه ک از دوبارع برگردم بهش 

چی بهش بگم ک واقعن ضایع بشه خودش خجالت بکشه برع 

دورانی ک با من بود خیلی اذیتم کرد از اون غیرتی های مریض بود ک همه جوره کنترلم میکرد حالا خودش 

دوستان چند نفر لطفا تاپیک آخرمو گزارش بزنید

هر کسی کرد لایک کنه این کامنتو براش آیت الکرسی میخونم 🩷

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکرین میگرفتی از پیاماش واسش میفرستادی دیگه جوابشو نمیدادی خودش حالش گرفته میشد

گرفتم اسکرین ولی انقد رک نمیتونم نمیخوام روش ب روم باز شه بگ چرا رفتی سر پیج من و دست پیشو بگیرع ک پس نیوفته 

گرفتم اسکرین ولی انقد رک نمیتونم نمیخوام روش ب روم باز شه بگ چرا رفتی سر پیج من و دست پیشو بگیرع ک پ ...

وا وقتی اون رابطه تموم شده دیگه چ فرقی داره روش باز شه یانه؟بفرس بزار دهنش بسته شه

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

نمیخوام بگ اره تا دیقه اخر دنبال منو پیج من بوده میخوام جوری جلوه بدم ک اصن برام مهم نیس

پس تنها راهش اینه اصلا جوابشو ندی بلاکش کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس تنها راهش اینه اصلا جوابشو ندی بلاکش کنی

دنبال ی راه حل سم میگردم ک حرص بخوره چون میدونم واقعا دنبال من بود حتی ی بارم خواستگاری اومد من براش رنگ بوی عشق داشتم بقیه هوس زود گذر بودن 

نظرت چیه ی پیج فیک بزنم فالور فیک بریزم توش در حد پنصد تا هر روز استوری عاشقانه بزارم با پیج فیکه خودمو تگ کنم بعد میبینه اول عصبی میشه ی هفته قهر میکنه اونوقت ک تو قهر و اینا بود از پیامای خودش براش بفرستم بعدشم داستان فیک بودن پیجو بهش بگم اونجوری تا اعماق وجودش میسوزه

دنبال ی راه حل سم میگردم ک حرص بخوره چون میدونم واقعا دنبال من بود حتی ی بارم خواستگاری اومد من براش ...

دنبالشو نگیر عزیزم وقتی خیانت کرده

اگه میخوای ذهنت آروم باشه فقط رهاش کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40