2777
2789
عنوان

احمق ترین ادما کسایین که بخاطر پز و چشم و هم چشمی میرن پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 53 پست
طرز صحبتم چش بود؟حرفی از زحمت هم نزدم بله که زحمت داره ولی زحمت نباید از عقده بیاد که متاسفانه خیلی ...

حالا بگو ببینم چی شده آنقدر ناراحتی؟مطمئنم یه چیزی هست بگو

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ
از نظر من متوجه نمیشد یه حرف زشته😐 اونایی که می‌خونن واسه ی پزشکی واقعا وقت چشم و هم چشمی ندارن برا ...

نه حرفم زشت نبود توهینی نکردم 

تو همین سایت چند مورد دیدم که ثبت نام کنکور تجربی کرده بخاطر دراوردن چشم جاری که پزشکی قبول شه

خب این حتی زحمت هم داشته باشه یه زحمت احمقانست نه قابل تقدیر

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه حرفم زشت نبود توهینی نکردم تو همین سایت چند مورد دیدم که ثبت نام کنکور تجربی کرده بخاطر دراوردن چ ...

از نظر من زشت بود😅اونا کارشون اشتباهه پس خدای بالا سر برای چیه

این جهان کوه هست و فعل ما ندا

سوی ما آید نداها را صدا

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ
بیا پایین بابا.سرمون درد گرفت.والا منم میخوام چشم و هم چشمی کنم قبول شم.مگه میشه؟ خنده داره.😳طرف اس ...

قبل اینکه من بیام شما بیا😂بله که میشه طرف ۳۰وخورده ای سالشه یادش میوفته سهمیه داشته میاد تو جو کنکور که از حرص جاریش پزشک شه و پشتش هم به سهمیش گرمه خودم تو همین سایت با تاپیکش مواجه شدم این پشتش زحمت هم اگه باشه زحمت ارزشمندی نیست چون نیاز به پزشکی داریم تو جامعه که بخاطر عشقی که به شغلش داره طبابت کنه نه از سر عقده هاش

الان دعوا میشه، کلی ادم کامنت به تو چه و به تو ربطی نداره میذارن که یکیشم خودش پزشکی نخونده 

دلیلتون برای مخالفت با اسی چیه وقتی پزشک نیستید؟ 

دارید از چیزی دفاع میکنید که از راه سختش هم خبر ندارید 

لطفا فقط اونایی که پزشکی خوندن نظر بدن که دو نفر از تجربشون استفاده کنن ممنون

[QUOTE=356881031]نه حرفم زشت نبود توهینی نکردم  تو همین سایت چند مورد دیدم که ثبت نام کنکور تجربی کرده بخاطر در ...[/QUOTE

اونی که از اول نیتش دراوردن چشم جاریش باشه و تمرکزش روی جاری باشه که اصلا قبول نمیشه 

الان دعوا میشه، کلی ادم کامنت به تو چه و به تو ربطی نداره میذارن که یکیشم خودش پزشکی نخونده دلیلتون ...

صحبت با یه مشت بیسواد الدنگ تو تاپیکم بی نتیجس طرف اصلا متوجه منظور من نشده من از عقده اون داوطلب صحبت میکنم یکی میاد مینویسه حتما علاقه داشته درصورتی که من منظورم چیز دیگه ای هست

اشتباه از من بود که این تاپیکو زدم بین همچین کاربرهایی😅

قبل اینکه من بیام شما بیا😂بله که میشه طرف ۳۰وخورده ای سالشه یادش میوفته سهمیه داشته میاد تو جو کنکو ...

اونی که سهمیه داره حسابش جداس.حق الناس هم گردنشه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

استارتر اگه منظورت اینی باشه ک میگم درست میگی

اینکه بعضیا درسته جون میکنن تلاش میکنن درس میخونن تا دستشون برا انتخاب باز باشه ولی بعد تحت تاثیر جو جامعه چیزی رو انتخاب میکنن ک بهشون القا میشه نه چیزی ک دوست دارن

به قول اقای مردوخی میگف علاقه القایی

اره اینا کارشون اشتباهه چون خیلی زود ممکنه بعد از ورود تو ذوقشون بخوره 

خانم دکتر و آقای دکتر شدن زحمت بسیاااار داره و عشق زیاد میخاد 

کسی نگفت نوش جونش نیست زحمت کشیده ولی اگه ناآگاهانه انتخاب کرده زحمت خودشو به باد میده

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

اونی که سهمیه داره حسابش جداس.حق الناس هم گردنشه

شما خودت راضی بری زیردست دکتری که علاقه ای به شغلش نداره و فقط درحال پز دادن با پرستیژ کاریشه؟