2777
2789
عنوان

خانوما باردارم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 51 پست
سلام سونوی پنج هفته رو شکمی انجام میدین؟

سلام بله همه چیز هم مشخص میشه

نمیدونم چرا یه سریا میرن واژینال 

البته من چربی شکمم معمولی کسانی که چربی زیاد دارن شکمی مشخص نمیشه اون اضافه وزن های شدید

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دیگ وقتی بارداری نباید همش بری بیرون زیاد راه بری 

هرکی هم گفت پیاده روی کن و زیاد کار کن گوش نگیر 

من خالم بهم می‌گفت زیاد بگرد نشین سر جات 

بعد سونو انومالی رفتم طول سرویکسم پایین بود سرکلاژ شدم 

نگو همین خالم که بهم می‌گفت نشین زمین زیاد بچرخ دختر خودش هم سرکلاژی بوده و میدونسته زیاد چرخیدن تو بارداری ضرره و باعث سقط و زایمان زودرس میشه واقعا براش متاسفم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
اها همشون هم شکمی بودن؟انشالله به سلامتی زایمان راحتی داشته باشی عزیزم

آره همه شکمی خیالت راحت واژینال نمیخواد نترس

ممنون عزیزم

شماهم ان شاالله سونو میدی و مشخص میشه هیچی نیست و الکی نگران بودی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
سلام بله همه چیز هم مشخص میشهنمیدونم چرا یه سریا میرن واژینال البته من چربی شکمم معمولی کسانی که چرب ...

من چربی اضافه زیاد دارم یادمه یبار برا فولیکول غالب رفته بودم اشک منو مسعول سونوگرافی دراومد تا تونست چیزی ببینه😂😂😂

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام از پریرور دیگه نیومد علایم خاصی ندارم اره هفته پنجمم شما بتاتون چند بود علایم چی دارین

من شنبه ازمایش دادم بتا ۲۴۵۷ بود

روز شیشم تاخیر

شما چی؟

علائم روزای قبل تر درد زیر شکم داشتم اما الان کمتر شده

روزای اول هم سینه ی راستم یکمی ورم داشت اما الان سفتی ش هم کمتر شده

نمیدونم اینا طبیعی هست یا نه و بیشتر خسته و بیحالم

شما علاعمتون چیاس ؟

آره همه شکمی خیالت راحت واژینال نمیخواد نترسممنون عزیزمشماهم ان شاالله سونو میدی و مشخص میشه هیچی نی ...

ببخشید گفتین لک قهوه ای مهم نی ؟من دو روز پیش لک قهوه ای دیدم رو لباس زیرم همون دو قطره بود دیگه نیومد مشکلی نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چربی اضافه زیاد دارم یادمه یبار برا فولیکول غالب رفته بودم اشک منو مسعول سونوگرافی دراومد تا تونس ...

منم دارم ولی شدید نیست و راحت مشخص میشه فقط مثانه باید پرپر در حد انفجار باشه

توی همین سایت دیدم یه خانمی سر آنومالی هم بخاطر چربی زیاد نتونسته بودن تمام اندام های بچه رو ببینن چربی از یه حدی بیشتر باشه سونو سخت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من شنبه ازمایش دادم بتا ۲۴۵۷ بودروز شیشم تاخیرشما چی؟علائم روزای قبل تر درد زیر شکم داشتم اما الان ک ...

من همون روز موعد بتا ۳۴۰ بود ۴ روز قبل موعد ۳۷ بود 

علایمم از پریروز تقریبا داره کم میشه همون درد سینه کم شده خستگی و خواب الودگیمم کم شده دیگه علایم خاصی ندارم بجز گرفتگی شکم ک اونم خیلی کمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید گفتین لک قهوه ای مهم نی ؟من دو روز پیش لک قهوه ای دیدم رو لباس زیرم همون دو قطره بود دیگه نیو ...

لک قهوه ایی که فقط یکبار باشه تو هفته ۵ و ۶ چیز خاصی نیست لک لانه گزینی ولی اگه سونو نداده باشی قبلش باید سونو بدی بخاطر جای بچه و اگه چیزی خاصی ببینه دکتر شیاف میده و استراحت و تا ۸ همه چیز نرمال میشه

خون ولی مهم خیلی هم مهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دارم ولی شدید نیست و راحت مشخص میشه فقط مثانه باید پرپر در حد انفجار باشهتوی همین سایت دیدم یه خ ...

اره سخت میشه هی باید فشار میداد بسمت داخل خیلی دردم میومد خودشم واقعا اذیت شد اقاهه اخراش داشت هیز میشد گفت از بس تپل مپلی کارمونو سخت کردیا😒😒😒 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لک قهوه ایی که فقط یکبار باشه تو هفته ۵ و ۶ چیز خاصی نیست لک لانه گزینی ولی اگه سونو نداده باشی قبلش ...

ببخشید مگه لانه گزینی تو هفته ۳ یا ۴ نیست من ۴ روز قبل موعدم بتام بالا بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره سخت میشه هی باید فشار میداد بسمت داخل خیلی دردم میومد خودشم واقعا اذیت شد اقاهه اخراش داشت هیز م ...

چه پررو تو کارتو بکن به توچه که من تپلی ام یا لاغر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید مگه لانه گزینی تو هفته ۳ یا ۴ نیست من ۴ روز قبل موعدم بتام بالا بود

هیچ چیزی صددرصد و دقیق نیست ممکنه لقاح دیرتر باشه

و طبق سونو مثلا ۵ هفته باشی ولی با پریود ۷ هفته و این اختلاف همه رو به شک میندازه گاهی وقتا اختلاف کم در حد یکی دو روز بخاطر همین تا ۶ هفته ام میگن لک لانه گزینی

چون جنین جابه جا میشه و ممکنه یکم دیواره رحم بریزه مثلا من ۷ هفته و شش روز لک دیدم سونو دادم دکتر گفت چیزی نیست جنین جابه جا شده لک دیدی ولی بعدش شیاف داد و تا ۱۲ هفته شیاف میزاشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810