2777
2789
عنوان

خانوما باردارم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
باید سونو بدی تا مشخص بشهلک قهوه ایی خطرناک نیستاما قرمز خطرناک تنها راه سونو که مشخص میکنه جنین تو ...

اخه هنوز پنج هفته هستم

لک ها کمرنگ بود قرمز متمایل به تیره و کمرنگ بعدش قهوه ای کمرنگ شد

دوبارع برم ازمایش تیتر بدم چی؟

اخه چون الان سونوی واژینال میکنن اصلا دلم به سونو رفتن نیست

چیکار کنم😓

اخه هنوز پنج هفته هستملک ها کمرنگ بود قرمز متمایل به تیره و کمرنگ بعدش قهوه ای کمرنگ شددوبارع برم از ...

نه کی گفته واژینال میکنن 

برو سونو شکمی بده

زنگ بزن سونوگرافی بگو خون دیدم نگو لک بگو سونو اورژانسی میخوام میگه بیا یه سونو شکمی بده خیالت راحت بشه

آزمایش هیچی رو نشون نمیده

با جواب سونو برو پیش دکتر بهت شیاف بده شیاف و سرخود استفاده نکنیا اول از جای جنین باید مطمئن بشی

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه کی گفته واژینال میکنن برو سونو شکمی بدهزنگ بزن سونوگرافی بگو خون دیدم نگو لک بگو سونو اورژانسی می ...

اخه قبل از ۸ هفته چون از رو شکم معلوم نمیشه واژینال میکنن

منم الان ۵م فک کنم فقط ساک بزور دیده بشه

میترسم با واژینال لکه بینیم بد تر شه

اخه قبل از ۸ هفته چون از رو شکم معلوم نمیشه واژینال میکننمنم الان ۵م فک کنم فقط ساک بزور دیده بشهمیت ...

من نمیدونم این اطلاعات غلط رو از کجا داری و بهش اینقدر پافشاری ام میکنی آخه کی گفته قبل ۸ مشخص نیست من ۶ هفته و سه روز قلبش تشکیل شده بود

از منی که چهار بار باردار شدم گوش کن پاشو برو سونو بده ساک و کیسه زرده هم مشخص میشه شما هنوز سونو ندادی و ندیدی جنین کجاست لک هم که داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیدونم این اطلاعات غلط رو از کجا داری و بهش اینقدر پافشاری ام میکنی آخه کی گفته قبل ۸ مشخص نیست ...

باشه عزیزم نمیدونم از بچها ی سایت😅

الان امروز بگم سونوی اورژانسی میخوام که نوبت بدن؟

بعد مطمئنین شکمی انجام میدن؟

باشه عزیزم نمیدونم از بچها ی سایت😅الان امروز بگم سونوی اورژانسی میخوام که نوبت بدن؟بعد مطمئنین شکمی ...

آره بگو خون دیدم اورژانسی میخوام سریع میفرستنت بری سونو بدی

بگو سونو شکمی میخوام من خودم فوبیا واژینال دارم تاحالا نرفتم کلا واژینال خیلی چندشه نگران نباش همون شکمی رو انجام میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بگو خون دیدم اورژانسی میخوام سریع میفرستنت بری سونو بدیبگو سونو شکمی میخوام من خودم فوبیا واژینا ...

شما تا حالا هفته ی ۵ ۶ سونو دادین؟

امیدوارم چیزی نشه

ببخشید از عدد بتا نمیشه خارج رحمی رو فهمید؟

من بتام تو روز ۶ تاخیر ۲۴۵۷ بود 

شما تا حالا هفته ی ۵ ۶ سونو دادین؟امیدوارم چیزی نشهببخشید از عدد بتا نمیشه خارج رحمی رو فهمید؟من بتا ...

من همیشه یه ۵ هفته سونو میدم یه ۷ هفته

سونو اول تا بیبی چک مثبت میشه میرم که جای جنین مشخص بشه

سونو دوم صدای قلبش حالا یا ۶ هفته یا ۷ هفته بستگی به شرایطم دارم

من از آزمایش سر درنمیارم چون اهل آزمایش نیستم و زود میرم سونو نمیدونم بتا باید چند باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبین؟شماهم هفته ی ۵ هستین؟لکه بینی تون رفع شد؟ علائم بارداری یا چیزی دارین؟

سلام از پریرور دیگه نیومد علایم خاصی ندارم 

اره هفته پنجمم 

شما بتاتون چند بود علایم چی دارین

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همیشه یه ۵ هفته سونو میدم یه ۷ هفتهسونو اول تا بیبی چک مثبت میشه میرم که جای جنین مشخص بشهسونو دو ...

سلام سونوی پنج هفته رو شکمی انجام میدین؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810