2777
2789
عنوان

توهین بع کسی نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردا هم همینطورن شوهر من به هر چیزی قسم میخورد که داری اشتباه میکنی ،،،،کسی نیست بهش بگه تو که کارت خیانت کردنه دیگه قسم خوردنت مال چیه ،،،مرد باش بگو اره دوستت ندارم برو پی کارت

آقا یه کلمه ی قضاوت گرفتید دستتون هی میگید قضاوت نکن

اگه شوهرتون هم خیانت کنه همین رو میگید ؟اوکی پس باشه

آقا

خیانت کار کثیفیه چه زن چه مرد

باید قضاوت بشن و ترد بشن 

چرا باید حلوا حلواشون کنیم

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

آقا یه کلمه ی قضاوت گرفتید دستتون هی میگید قضاوت نکناگه شوهرتون هم خیانت کنه همین رو میگید ؟اوکی پس ...

🙂

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

مسئله اینکه خیلیا یواش یواط توی این منجلاب فرو نیرن یهو بخودشون میان میبینن گرفتار شدن و کارایی کردن که نباید اینو ی مشاور میگفت که خیلی اینطور مورد دیده میگفت گاهی با ی تعارف کردن یا بای درد دل ساده شروع میشه و جرقه میخوره خدا بداد برسه 

یه خانمی یبار تاپیک زد عادت کردم به س چت تو تلگرام چیکار کنم شوهر هم دارم

اصلا باور پذیر نیست خیلی چیزا😮😮😮😮

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

قضاوت نکنید ...کارما بدجور در کمینه برای گیر انداختن!

قضاوت نکردم میگم وقتی خیانت می کن چرا تو اون زندگی میمونن؟همین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻