2777
2789
عنوان

آیا بهش بگم پسش بده

90 بازدید | 14 پست

همسایمون  جدید اومده یبار اومد پیاز قرض کرد بهش دادم.

یبار یه قابلمه آورو گفت روغن بده بهش یک کیلو دادم.

یبار کاسه آورد گفت سرماخورویم عسل بده بهش دادم

یبار شوهرم نان برنجی خرید اونم دم در دید شوهرم نان برنجی خریده گفت وای هوس کردم یه بشقاب بهش دادم

یبار میخواست بره عروسی گفت ادکلن رو بده عطر بزنم برم عروسی منه سگ نمیدونستم بی شخصیته بهش دادم کل ادکلن رو خالی کرد

۱۷ روزدپیش اومد گفت میخوایم بخاری نصب کنیم یه زانو امانت بهم بده فردا میخرم بهت میدمش . بهش دادم دیگه پس نداد.

۴ روز پیش اومد گفت یه بست لوله گاز بده برات میخرم

الان پسرم میگه تو مدرسه پسر همسایمون بهم فحش داده و گفته مامانم گفته با تو (پسرم کلاس اوله خیلیم مودب و ساکته اون کلاس سومه) نگردم.

خیلس حرصی شدم ک چرا ب پسرم اینو گفته.

الان بنظرتون زنگ بزنم بگم زانو رو برام بخر میخوام بخاریمو نصب کنم؟

شوهرم میگه ولش کن ولی دیگخ چیزی بهش نده.

اما اون قول داد فردا برام میخره حس خر بودن بهم دست میده اگه بهش نگم پسش بده.

شما بودین چکار میکردین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای فقط باهاش حرف نزن

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

آخرین باری که چنین ارتباطی با همسایه داشتیم فکر کنم ۲۵ سال پیش بود 

آدم ها قبلا قدرشناس و مهربان بودن،  الان تا براشون منفعت نداشته باشی کاری باهات ندارن تازه اونم فامیل ، همسایه که هفت پشت غریبه است و باید غریبه بمونه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بنظرت مادرش نگفته بهش؟چون پسرم دروغ نمیگه

نه عزیزم نمیگم پسرت دروغ میگه هرچند احتمالش صفر نیست بچه ها دنیای تخیلات و واقعیت شون بهم خیلی نزدیکه 

میگم شاید پسر اون خانم همچین حرفی نزده و پسر شما بد برداشت کرده

یا پسر اون خانم کلا حرف مادرشو بد برداشت کرده و به گوش پسر شما رسونده 

اینقدر سریع قضاوت نکن جانم

شمایی ک به همسایه تون وسیله یا خوراکی و باروی باز و بی‌منت امانت میدید شخصیت خودتون رو نشون میدید 

و همسایه تونم با رفتارش شخصیت خودش رو

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت