2777
2789
عنوان

به نظرتون بگم به مادر شوهرم

154 بازدید | 12 پست

من تقریبا ۳ ماهه زایمان کردم دو هفته ی پیش دایی شوهرم میخاستن با زنش بیان دیدن بچه مادر شوهرم بدون اینکه از قبل به من اطلاع بده یهو ساعت ۴ بعدازظهر میگه امشب  دایی و زندایی میخان بیان خونه تون دیدن بچه منم تعارف زدم شام بیان خلاصه من چون اون روز ناهارش مهمون داشتم با وجود اینکه خیلی خسته بودم قبول کردم یعنی مجبور شدم قبول کردم خوشم شامو اورد وسایل پذیرایی هم همینطور خلاصه اومدنو موقع رفتن مادر شوهرم ازم یه ظرف در دار خواست که غذا بده ببرن منم یکی از ظرفامو دادم که سرویس سه تایی بود خیلی ام لازمش دارم حالا میگه روم نمیشه زنگ بزنم واسه ظرف بگم بیاره در صورتی که همون شب گفت بعدا زنگ میزنم به زندایی میگم بده شوهرش بیاره مغاره خودم میرم میگیرم 

انقدر لجم گرفته که حد نداره نه واسه ظرف بیشتر واسه اینکه بدون اینکه به من بگه خونم مهمون دعوت کرد و اینکه میتونست از طبقه بالا که خونه ی خودشه ظرف بیاره غذا بده به برادرش 

شما بودین چیکار میکردین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون بنده خدا مادرشوهرت که خودش همه وسایل پذیرایی آورده 

برا یه ظرف میخواست بپره خونه خودش؟

والا الان پلاستیک الکی هم میخری سرویسه

اون زن داییه باید شعور داشت میاورد

منم یه زنداییم یه بار سبد گرون قیمتمو که سرویس ۱۲ تایی بودو یکیشو گرفت برد نیاورد 

منم ناراحت شدم به مامانم گفت

بعد مامانم به مادربزرگم گفت به عروسش بگه

مادربزرگم جوگیر شد ناراحت شد جو راه انداخت

خلاصه بعد از هزار جور داستان آورد بلاخره

هر خانمی این تاپیکو میبینه 

توروخدا یکم سطح درک و شعورتون رو ببرید بالا کسی چیزی میاره یا میده ظرفشو برگردونید

آدم های بی فکر زیاده عزیزم 

کاملا درکت میکنم 

ولی ب نظرم ارزش نداره انقد بخای بهشون فکر کنی فکر کن خراب شدن یا شکستن فدای سرت 

هرچند من خودمم خیلی رو وسایل خونه ام حساسم ینی حاظرم کلی پول از دست بدم ولی لیوانم لب پر نشه😐

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

واسه همین دلم میخاد به این بهونه مجبورش کنم کاری که دوست نداره انجام بده تا حالیش بشه

همون روز باید قبول نمیکردی میگفتی من شرایط پذیرلیی ندارم یا شما بگین بیان خونه تون ما هم بچه رو میاریم 

همتا اسم خـودمه♥
بی شخصیتی این آدم باید به روش زده بسه

اخه یهو برمیگرده میگه شام اوردیم وسایل پذیرایی اوردیم دیدن بچت اومدیم شاید کادو هم داده باشن بعد تو معطل یه کاسه پلاستیکی هستی؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اخه یهو برمیگرده میگه شام اوردیم وسایل پذیرایی اوردیم دیدن بچت اومدیم شاید کادو هم داده باشن بعد تو ...

بحث کاسه پلاستیکی نیس

بحث بیشعوری طرفه

نمیاوردن خوب

مگه این گفته واسه بچم کادو بیارین