2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید مدرسه غیرانتفاعی😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 31 پست

[QUOTE=356853833]واقعا همینه استارتر خیلی حرفت درسته بچه دبستانی چه نیازی به پیش خوانی و هزینه های انچنانی داره اخه

چشم رو هم چشمی باعث میشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
منتظر بودم حرفای دیگه ای بزنی ولی یهو با خط یدونه به اخرت مواجه شدم😂

حقیقتی تلخ😂🤦🏻‍♀️

پسر قشنگم🐣 جوری بزرگت میکنم که فکر نکنی چون پسری میتونی هر غلطی دلت خواست بکنی☺️🫶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا غیر از دبیرستان، ۳ سال دوره اول هم اگه هزینه کنن که بچه تیزهوشان قبول بشه هم کار خوبیه ولی برای ...

دقیقاً 

حالا یکی میخواد از کلاس ششم بره تیزهوشان و نمونه یکی نه میگه هنوز براش سنگینه از سال نهم میره

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
حالا غیر از دبیرستان، ۳ سال دوره اول هم اگه هزینه کنن که بچه تیزهوشان قبول بشه هم کار خوبیه ولی برای ...

دقیقاً 

حالا یکی میخواد از کلاس ششم بره تیزهوشان و نمونه یکی نه میگه هنوز براش سنگینه از سال نهم میره

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
[QUOTE=356853833]واقعا همینه استارتر خیلی حرفت درسته بچه دبستانی چه نیازی به پیش خوانی و هزینه های ا ...

دقیقا

بعصی وقتا هم دیدم خانواده ها رو بچه اولشون زیاد از حد حساس میشن و سعی دارن همهههه چی براش فراهم کنن به طور افراطی و نتیجش میشه این کارها

بنطرم من این هزینه ها الکیه بهتر بچه رو برد کلاس زبان و ریاضی اینا مهمه ن اینکه ببریش مدرسه غیر انتفاعی که کم تر بچه داخل کلاسشون هستن اینا الکیه هیچیم بدرد بچه نمیخوره 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

کلاس پسرم ۳۸ نفره ان، کلاس سومه،هرکس یه نظری داره ولی منم به این نتیجه رسیدم که دبیرستان باید هزینه ...

درسته. البته به نظر من غیر انتفاعی هم نه، هزینه کنن برای مدارس نمونه و تیزهوشان

برای مدرسه تا کلاس نهم واقعا حیفه پول زیاد خرج کرد. حالا تو دبیرستان زیاد خرج کنن منطقیه چون شاید طر ...

خواهر زاده من ویش دبستانی رفت امسال خواهرم برد تو بخترین مدرسه ثبت نامش کرد ۳۹ میلیون داده بود 

خیلی مسخرس برای پیش دبستانی اینهمه خرج کنی 

دقیقابعصی وقتا هم دیدم خانواده ها رو بچه اولشون زیاد از حد حساس میشن و سعی دارن همهههه چی براش فراهم ...

من خودم ۶ سال اولو دولتی بودم ۶ سال دومو نمونه دولتی

در نهایتم رتبه کنکورم سه رقمی شد

تازه برا کنکور هم کلاس اضافه نرفتم کلا

بچه اگه جوری بار نیاد که منتظر باشه همه چیز بر وفق مراد باشه تا مثلا سوالات امتحانشو جواب بده برای خودش و ایندش بهتره بنظرم

من یادمه یه کتاب بود کدرسه گفت بخرین ۴۰۰ تومن بود از کادرم گرفتم برم بگیرم ولی بعدش عذاب وجدان داشتم ...

وای اره بخدا تک تک جزوه هامو یکم با کیفیت پایین تر و یکم کمرنگ تر میگرفتم تا قیمتش کمتر در بیاد

توی انقلاب میگشتم دنبال کتاب تست چاپ قدیم یا دست دوم که کمتر در بیاد

درسته. البته به نظر من غیر انتفاعی هم نه، هزینه کنن برای مدارس نمونه و تیزهوشان

آخه متاسفانه دولتی هم تعداد بچه ها زیاده و معلمم میگه تعداد زیاده میندازه گردن مادر پدر که سرکاره بخاطر همون میگم غیرانتفاعی، پسرمنم هنوزم با یک معلمش در ارتباطم و برامون کلاس پیش خوانی و رفع اشکال می‌ذاره خدا خیرش بده واقعا فرشته ای تو این دوره

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
خواهر زاده من ویش دبستانی رفت امسال خواهرم برد تو بخترین مدرسه ثبت نامش کرد ۳۹ میلیون داده بود خیلی ...

اخه مثلا پیش دبستانی میخوان چیکار کنن؟ 😂

کلاس تست و کنکور میذارن براشون؟؟ 

آخه متاسفانه دولتی هم تعداد بچه ها زیاده و معلمم میگه تعداد زیاده میندازه گردن مادر پدر که سرکاره بخ ...

دیگه از کلاس چهارم به بعد بچه خودکفا تر میشه. ی نظارتی بالا سرش باشه کافیه 

اخه مثلا پیش دبستانی میخوان چیکار کنن؟ 😂کلاس تست و کنکور میذارن براشون؟؟

والا به خدا انگار رفته داره یه کشور دیگه درس میخونه 

متاسفام برای این طرز تفکر غلط 

کاش تربیت یاد بچه بدن تا این کارا

بچه داری ایرانی هارو باید تو کتاب گنیس ثبت کرد از بس عجیبه 🤦🤦🤦

2810