2777
2789

چقدر عجیب بود

بخدا هزینه ای که استارتر برای بچه کلاس دومیش کرده بود از کل هزینه های تحصیل من از اول تا نهم بیشتز بود😐بعد بچه توی کلاس 20نفره حس کرده شلوغه و اذیت شده

تستتت و کلاس ریاضی و پیش خوانی دوم چیه دیگه😐مد شده جدیدا؟؟ اون بچه نهایتا میشه ی کمال گرای افراطی که نمیتونه تو اجتماع خودشو پیدا کنه و همش دنبال ی جای بهتره و به هیچی راضی نمیشه😐

من چقدر مظلوم بودم! تا کلاس نهم مدرسه دولتی درس خوندم که حداقل 30نفر بودن از هررر خانواده ای. از همون اولم درسم خوب بود و عاشق مدرسه بودم. دیگه کلاس نهم گفتم منو بفرستید غیر انتفاعی مادر گرامی گفت بخون برو نمونه قبول شو. منم بدون هیچ کتابی ازمون مدرسه فرهنگ دادم و تیزهوشان. که تیز هوشان نذاشتن برم گفتن فشار خیلی بهت میاد و اذیت میشی😐اون سه سالم مدرسه فرهنگ قبول شدم

که الیته اگه یکم دست تو جیب مبارک میکردن خیلی بازدهی بهتری داشتم قطعا و مجبور نمیشدم الان واسه دانشگاه برم ی شهر دیگه و توی خود تهران نخونم😐به نظرم باید فقط و فقط سرمایه گذاری کرد برای سه سال دبیرستان بقیش فقط سوسول بازیه. اه دلم واسه خودم سوخت😒😒

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

وای یادمه چقدررر دهم ذوق کردم که کلاسمون کلا 20نفره قشنگگگک تو پوست خودم نمیگنجیدم

مظلوم بچه😐🥲

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا همینه استارتر خیلی حرفت درسته

بچه دبستانی چه نیازی به پیش خوانی و هزینه های انچنانی داره اخه😐

اینکارا به نظر منم به بچه بیشتر اسیب میزنه تا اینکه کمک کننده باشه برای ایندش👌

برای مدرسه تا کلاس نهم واقعا حیفه پول زیاد خرج کرد. حالا تو دبیرستان زیاد خرج کنن منطقیه چون شاید طرف میخواد کنکور قبول شه مدرسه خوب و کتاب و اینا بخواد. ولی واقعا ظلمه برای راهنمایی و ابتدایی برای ثبت نام میلیونی خرج کنن. ما ام دوست خانوادگیمون بچش کلاس چهارمه میگه بالای ۴۰ میلیون خرجش شده😐

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

باهات موافقم سرمایه گذاری فقط واسه سه سال اخر 

اتفاقا بچه ابتدایی رو بازی بازی یاد بگیره براش بهتره چونکه از الان تو این فشار باشه به18 که برسه و سال کنکورش میترکه دیگه 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من 12 سال مدرسه ام دولتی بود هر ساله با 30.40 تا دانش آموز دخترعمومم همسن بودیم با هم اون 12 سالش غیر دولتی بهترین مدارس شهرمون درس میخوند رشته ریاضی 

آخر سر جفتمون هم از درس هییچ گ.وهی نشدیم 

بچه اگه درس خون باشه تو چادر هم باشه میخونه 

پسر قشنگم🐣 جوری بزرگت میکنم که فکر نکنی چون پسری میتونی هر غلطی دلت خواست بکنی☺️🫶

اگر به دیگران حسادت نکنی و فقط روی خودت متمرکز باشی حس بهتری پیدا میکنی

من دیگه مدرسم تموم شده حسادتی وجود نداره

من حرفم اینه اگه میخوان انقدررر خرج کنن برای جمع و تفریق کلاس دوم بجاش برای سه ساا اخر دبیرستان و مشاور هزینه کنن چون من دیدم بچه هایی که این شرایطو داشتن و چقدرر از لحاظ روحی اسیب دیدن

من 12 سال مدرسه ام دولتی بود هر ساله با 30.40 تا دانش آموز دخترعمومم همسن بودیم با هم اون 12 سالش غی ...

منتظر بودم حرفای دیگه ای بزنی ولی یهو با خط یدونه به اخرت مواجه شدم😂

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من یادمه یه کتاب بود کدرسه گفت بخرین ۴۰۰ تومن بود از کادرم گرفتم برم بگیرم ولی بعدش عذاب وجدان داشتم اخر خودمو زدم به اب آتیش تا یه دست دومش رو گرفتم بقیه پولو برگردوندم به مادرم 

بچه های الان جوری باهاشون رفتار میشه اتکار از دماغ فیل افتادن

با بچه ریسس جمهور آمریکا از اینا محدودست بیشتری داره به خدا🤦🤦

2810