قبل این آدم یه رابطه ۴ ساله داشتم که تا مرحله عقد رفتیم ولی بهم خورد و خب من یکبار رابطه داشتم باهاش و بکارتم از دست دادم خواستم با نامزدم رو راست باشم همه چی رو گفتم خودم یه حس بدی داشتم اصلا شب اینو گفتم و فردا صبح خودم چون حس بدی داشتم باهاش شروع کردم به دعوا اونم گفتم برای ملاک نیست دیگه دعوا که شدید شو گفت مگه ارزش دختر به همون یه تیکه لای پاشه اینا بعدم الان پنج ماهه گذشته دیگه اصلا به روش نیاورده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منی که بیست روز بعد از عروسیم یه روز صبح شوهرم و مادرش رو سرم هوار شدن که لباس بپوش و بردنم دکتر زنان تا معاینه م کنه ببینن چرا بیست شب پیش ازم خون نیومده،(هیچ کاری نکرده بودم و شوهرم تنها دوست پسر کل زندگیم بود،اما نمیدونم چرا خون نیومد)گفتم مردمان حسابی حالا چرا بعد از بیست روز آخه همون شب میبردین چرا تو این مدت این همه تهمت زدین آخه
شوهر من که اصلا توی این لول ها نبود که براش مهم باشه اصلا هم نپرسیدمن برام معم بود اون پاک بوده باشه ...
چطوری فهمیدی پاکه؟
کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.
کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.