2777
2789
عنوان

پتوس همراه با عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 46 پست

اینم پتوس من که توی آب به این حد رسیده😀

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من گلها مو تو عکس پروفایلم می‌زارم از بس دوستشون دارم

همیشه برگاش و آب پاشی میکنی تمیز می‌کنی ؟ 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

2805
اینم پیتوس های من

وای چ قشنگه😍 کلی قلمه پتوس 

رشدشون تو اب چقدره

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

اینم پتوس من که توی آب به این حد رسیده😀

الان این گل تو آبه؟؟ 😍

یعنی تو آب ساقه رشد می‌کنه برگ بزرگ میشه؟ 

چیا دادی بهش تو آب کود اینا؟

چقد گل و گیاه😁 

کجان تو بالکنن؟ 

تو آب ساقه رشد می‌کنه ؟ برگ رشد میکنه؟ 

الان مثلا گل من رشد هم میکنه؟ 

وای چ قشنگه😍 کلی قلمه پتوس رشدشون تو اب چقدره

ببین هییییی رشد می‌کنه همه اینا از یه ساقه بود دو سه سال پیش از خونه مادرم آوردم . اندازه پیتوس شما . حالا هی برگ‌میده و دراز میشه . منم تو آب می‌ذارم محل کار همسرم هم پر شده 

ببین هییییی رشد می‌کنه همه اینا از یه ساقه بود دو سه سال پیش از خونه مادرم آوردم . اندازه پیتوس شما ...

عهه 

جز آب دیگه چی میخان؟ کود نمیخان؟ تو شیشه 

😍همشون تو آبن 

کود اینا نمیخان تو آب ؟ فقط آبش و عوض کنیم چن وق یکبار 

نه هیچی نمی‌خواد . فقط شیشه خوشگل اگه داشتیم خواستی توش رد آب رسوب نکنه آب جوشیده سرد شده بریز که شی ...

اره ریختم 

پس همین کوچولو ها ک تو شیشه ان عکسشو گذاشتم بزرگ هم میشن تو همین آب😁

2810