ینیا شورشو در آورده ماهم عروس بودم این کارو میکردیم هنوز نیومده خبر دادن آورده که من میخام مهریم زیاد باشه من سرویس طلا میخام اجبار داداشم کرده که خونه باید بگیری من پیش مامانت نمیمونم منم گفتم کسی گفته بمون ما اینارو خودمون انجام میدیم لازم نیست تذکر بدی برای جشن ازدواج رفته گرون ترین دی*جی و فیلم و آرایشگر رو انتخاب کرده من نمیگم هیچی نخاد ولی یکم درک کردن خوبه داداشم انگار دعا خورش کردن لال شده هیچی نمیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم چهار سال باهاش بوده فقط من خبر داشتم خانوادم راضی نبودن من مادرمو راضی کردم گفتم مامان برادرم داره کار میکنه برا شماها چند ساله الان بزار بخودش برسه به عشقش برسه دختره التماس منو میکرد این کارو جور کنم الان منو به اونجاشم نمیگیره
خانواده م که نه داداشم قراره هزینه کنه از یه جون 21ساله که چند سال رو پا خودشه هزینه میوه و شام مهمو ...
21 سال سن داماد کمه مطمینا ازدواج کنن آقا داماد یه جایی کم میاره
مسلما سن عروستونم کمه و رفتارهای نسنجیده زیاد داره
بیشتر دلم برای برادرتون سوخت سن خیلی کمی دارند و براشون زیاده این مسائل
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
من خواهر شوهر بودم و نه تو عروسیشون دخالت کردم نه تو ماه عسل و عقد و پاگشا . همین که جلو داداشت میگی ...
عزیزم من دخالت نکردم چند باری به احترامی کرد چیزی نگفتم حتی بارها دعوا کردن ما خبر نداشتیم الان جوری شده که بابای دختره زنگ زده ب مامانم خواهرش و خود دختره زنگ زدن بمن من گفتم خبر ندارم مشکل خودتونه بمن چه
بخدا من حتی کوچیک ترین حرفی نزدم خودش دیشب اومد خونمون داشت دعوا میکرد با نامزدش حتی بش گفتم همه دخت ...
سن داداشت خيلي كمه الان وقت ازدواجش نبود اشتباه كردين اجازه دادين زن بگيره وقتي داره اذيت ميشه و از وضعيت راضي نيست خوب شما هم خانوادش هستين غريبه كه نيستين راه درست رو نشونش بده
نگاه به كامنتاي اينجا نكن چون اكثرا مشكل با خانواده شوهر دارن عروس هركاريم بكنه ميگن دخالت نكن
خب پس بی خواستگار هم نبوده . ۴ سال به پای برادرتان نشسته . ۴ سال عمرشو داده رفته الان وقت جبرانه
جبران با پول !
اگه راست میگه با عشق ثابت کنه یجوری میگید انگار ما هیچی ندیده این هشت ساله دارم زندگی میکنم همجای زندگی پای شوهرم بودم الان ماشین خریدیم زمین خریدیم خونه خریدیم به موقع خرید میکنم وقتی میبینم شوهرم شرایط خوبی ندارد هم حتی خوراکمون رو هم کمتر میکنیم دنیا اینه یروز بالایی یروز پایین باید یاد بگیری دوم بیاری نه بگی من همین امروز مثلا لباس میخام این نشونه اینه داری زندگی رو به بچه بازی میگیری طرف ازت درک میخاد چرا وقتی شوهرم داره خرج منو بچم میکنه وقتی ندارع چرا باید اوقات به کامش کوفت کنم
21 سال سن داماد کمه مطمینا ازدواج کنن آقا داماد یه جایی کم میاره مسلما سن عروستونم کمه و رفتارهای نس ...
بخدا داداشم با سن کم جهیزیه منو گرفت برا خواهرم گرفت از نظر مالی برا خانوادم کم نذاشت خدا خیرش بده من از خدامه برا زندگی خودش بهتر اینا برا خودش و خانومش بزارع چون حق داره بهترین زندگیم بکنه ولی در ماه بیست روزش این خانم قهره چرا قهری اره من یروز فشارم افتاد نامزدم ۳۰۰کیلو متر راه نیومد پیشم خب این ینی چه این چه رفتاریه داداشم میگه من چند سال زجر کشیدم که یه زندگی آرومی داشته باشم چرا هرروز من باید عصبی باشه دسته گل بخرم ناز بکشم