2777
2789
عنوان

نامزد داداشم شورشو در آورده 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلش میخواد اینطور باشه داداشت نمیتونه قبول نکنه ولی شماها حق دخالت ندارید سرویس طلا و مراسم ازدواج ه ...

می‌دونم من خودم برام جشن نگرفتن هنوز بدلم مونده ولی توقع زیادی خوب نیست ایشون بهترین دی*جی که پولدار ها نمیارم میخاد آقای لرستانی میگه آرایشگر باید از تهران بیاد همدم و ینی باید تو سختی کنارت باشه 

شما كه مطمئنا دخالت نكنين بهتره مگر اينكه اين هزينه ها رو خانواده بخواد بده اگر داداشت خودش هزينه مي ...

طرف های ما جشن هارو با یه دیج*ی یه فیلم بردار و رقص اینا تموم میکنن این میگه من میخام زبان زد همه باشم زبان زد بودن پول میخاد که ایشون روز اول دیده که چه پسری با چه درامدی اونه خواستگاریش کور بوده خاست قبول نکنه 

قرار نیست همه شبیه شما باشنایشون اینجوری صلاح میدونه و مهمتر اینه که برادرتون‌مشکلی ندارهالان مشکل ش ...

من هیچ دخالتی نکردم بارها بهم بی احترامی کرد چیزی نگفتم و برام مهم نبود الان داداشم میگه دوسش دارم ولی از دست کاراش خسته شدم حس میکنم بامن میخاد به خواسته هایش برسه کیو دیدی برا یه پیتزا یه هفته قهر کنه 

می‌دونم من خودم برام جشن نگرفتن هنوز بدلم مونده ولی توقع زیادی خوب نیست ایشون بهترین دی*جی که پولدار ...

حالا محسن لرستاني مگه به درد عروسي ميخوره همه ي آهنگاش شكست عشقي و بدبختيه 😁😁

مشکل از داداشته 

والا من به شوهرم گوشزد کردم که خرید عقد چیا میخوام فک کن تا بازار رفتیم اونجا گفت ندارم نمیتونم بخرم فقط حلقه خریدیم و برگشیم 

ولی به داداشت چیزی نگید چون میره بدتر پیش زنش 

خواهر مادر شوهر من انقدررررر سیایت دارن تو این مسائل سکوت میکنن بخاطر همین شوهرم همیشه پشتشونه

نلایک
یعنی بیش از توانایی برادرت ازش توقع داره؟بهش فشار میاره؟

دقیقا داداشم به حد خودش داره طلا گرفته براش لباس گرفته هرچی که فکر کنی گرفته برا تولدش جشن گرفته همگی کادو های گرون قیمت براش بردیم اهر شب قعر کرد که چرا کیکم مث اونی که خاستم نیست چرا اینا چه معنی میده چرا من پنج‌ نفر آدم هر نفر حدودا پنج تومن کادو گرفتیم این به احترامی بنا بشه که خانم بره تو اتاق نیاد بیرون درسته بخودش ربط داره ولی منم انتظار دارم که زن داداشم روابط عمومی خوبی داشته باشه ینی در سال بیارم نرم خونه داداشم که خانم اینجوری کنه هفت ماهه من پیشش نرفتم 

والا شما نوشتی داداشم لال شده یعنی چیزی بهش نمیگه . اگه ناراضی میتونه خودش به زنش بگه .

داداشم میگه چهار سال باهاش بودم همه خواستگاراش بخاطر من رد کرده الان عذاب وجدان دارم ولش کنم 

الان خودت بودی جبهه می‌گرفتی بعدم منکه دخالتی نکردم حرفیم نزدم بینشون

من خواهر شوهر بودم و نه تو عروسیشون دخالت کردم نه تو ماه عسل و عقد و پاگشا . همین که جلو داداشت میگی چه دختر پر توقعی یا به داداشت رو میدی که زنگ بزنه به تو و مشکلاتش رو بگه یعنی دخالت میکنی

قراره خانوادتون هزینه کنن؟

خانواده م که نه داداشم قراره هزینه کنه از یه جون 21ساله که چند سال رو پا خودشه هزینه میوه و شام مهمون اونا هم باید ما بدیم رسمه هر وسایلی که برقی باشه باید داماد بخره این ظلم نیست

2810