سلام دوستان وقتتون بخیر من باردارم و آنوکساپارین استفاده میکنم دیروز رفتم سونو که با توجه به سونو های قبل باید28هفته و5روز بودم اما همه طول ران و دور شکم و...27هفته و5روز رو نشون داد فقط دور سر28هفته و5روز بود وزنشم1100بود دارم دق میکنم دکترمم تا چهار شنبه نیست چه کنم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی انکساپارین میزنی به پهلوی راست بخوابکه خونرسانی به جنین راحت تر انجام بشه ..آجیل زیاد بخور ..حلیم درست کن بخور . تخم مرغ و مرغ هم توی غذاهات باشه /.وزن اصلی بچه هفته های اخر خیلی بهتر بالا میره ...بعضی وقتا سونوگرافی ها اشتباه هم میکنن در تخمین وزن جنین.
من تو ۳۰ هفته وزن بچه م ۱۳۰۰ بود .موقع تولد ۳ کیلو شد .
باید لیدی میل استفاده کنی
یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
ایشاالله. که چیزی. نیس. به گفته. دکتر من جنین بیشترین وزن و از هفته های ۳۲. ۳۳. به بعد میگیره. چون الان در حال تکمیل اعضای بدنه اصلا به خودت استرس نده. از خوردن مایعات غافل نشو و سعی کن از همه مواد غذای و گیاهی استفاده کنی برا وزن گیری. بادام زمینی. و مغزیجات. عدسی و خوراک لوبیا انواع گوش ها که بخاطر پروتیینشو به وزنگیری کمک میکنن. تخم مرغ آپز. شیره انگو. بخوری. تو گوگل هم سرچ کن
عزیزم این استرس و نگرانی که داری خیلی بده آروم باش چیزی نیست به تغذیه برس.
حتما توی برنامه غذاییت سَویق باشه روزی تو یه لیوان شیر یه ق سویق سنجد و یه ق سویق جو و یه ق سویق گندم بریز و بخور در روز دوبار اینطوری بخور برای وزنگیری و استخون بندی جنین عالیه.