2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

40 بازدید | 3 پست

سلام مادرم یه خواب دیده کسی تعبیر بلده

خواب مادرم به این شکل بود که

توی ۱۶ ربیع الاول بین ساعت ۲ تا ۵ صبح ( ساعت دقیق نمیدونیم شاید هم ۱ونیم) بین این ساعت ها یه مردی به خواب مادرم اومد گفته فلان دختر زن پسرت میشه مامانم بهش خندید گفت اگه درست میگی کدوم دختر برگشت و اسم و فامیلی اون دختر خانم به مادرم گفت و بعدش اون آقا گفت به من میخندی بیا این کاغذ ببین این دختر زن پسرت میشه مامانم میگه نگاه کردم دیدم کاغذ خالیه (کاغذ یکم کهنه و تا خورده بوده و سفید) ولی اون آقا که صورتش معلوم نبود گفت این دختر زن پسرت میشه بعد همین دختر به خواب مادرم اومد گفت اون آقا دروغ میگه من زن پسرت نمیشم مادرم برگشته بهش گفته خب به جهنم و بعدش ناراحت شده اون دختر برگشته گفته باشه بخاطر تو زن پسرت میشم تو ناراحت نباش و حتی صورت مادرم بوسید مامانم خوشحال بود تو خواب میخواست بیاد بهم بگه که فلان دختر گفت زنت میشم که یهو از خواب بلند شده مادرم گفت در واقعیت بیدار شدم بعدش قرص خورد باز خوابید نزدیک ساعت ۵ونیم حالا یه ذره بالا پایین خواب دیده یه دختر کوچولو نزدیک ۱ساله و نیم (حدسی) سر پا داداشم نشسته و من به مامانم داشتم میگفتم مامان دیدی آخر دخترمم شبیه اون اون دختر و مادرم تو خواب بهم میگفت شبیه داداشت هم هست و مادرم میگه در واقعیت هم اون بچه شبیه برادر من و همین خانم هستش.

میخواستم تعبیر این خواب بدونم من خواب نمی بینم و ببینم یادم نمیمونه ولی چندین بار این خانم تو خواب دیدم، من چند بار بهش گفتم دوست دارم بهش پیشنهاد ازدواج دادم قبول نکرد خواستم ببینم ممکنه خواب درست نباشه و چون مادرم با فکرش خوابیده بخاطر همونه؟

مادرم زیاد رویای صادقانه میبینه ولی فکر نکنم این رویا درست باشه چون چند بار این دختر من ضایع کرد.

کسی تعبیر بلده؟ یا جا خوبی میشناسین لطفا معرفی کنید

ممکنه واقعا درست باشه ممکنم هست بخاطر فکر زیاد به این موضوع باشه. فقط زمان مشخص میکنه. استرس نداشته باش زندگیتو کن اگر بخواد اتفاق بیفته میفته 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.