2777
2789
عنوان

لطفاااا بیییایییننن

116 بازدید | 17 پست

سلام خوبین

من با ی پسره ۴ساله رلم خب دوسال قبل رفت سربازی الان ۵ ماهش مونده ک تمومش کنه از پارسال نرفته دیگه حتی سرکار هم نمیره قبلا هم نمیرفت با این موضوعش مشکل دارم نمیدونم چجوری بهش بگممممم شما بودید چیکار میکردین؟

سلام. باید باهاش صحبت کنی و اول بگی که من چهارسال از عمرمو برا تو گذاشتم و این رسمش نیس که هیچ حرکتی برای پیشرفتت نمیزنی. واقن تا کِی میخای دنبال کار یا حداقل تموم کردن سربازیت باشی؟  و یه سوال دیگه هم بپرس اینکه من چه نقشی تو زندگیت دارم واقن کجاشم که بلاتکلیف موندم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. باید باهاش صحبت کنی و اول بگی که من چهارسال از عمرمو برا تو گذاشتم و این رسمش نیس که هیچ حرکتی ...

ازش پرسیدم همش میگه دوسال دیگه میام خواستگاریت اخه اینا همش حرفه چجوری باور کنممم

ازش پرسیدم همش میگه دوسال دیگه میام خواستگاریت اخه اینا همش حرفه چجوری باور کنممم

همینی که اینجا میگی بهش بگو بگو چرا همش حرفی؟؟ حتمن چهارسال پیش هم میگفته دوسال دیگه ها؟؟

[QUOTE=356766527]عزیزم پسری که با این سن سر کاره نمیره  اصلا چرا بهش امیدواری؟[/QUOTEباباش خیلی هواشو داره هرچی ک بخاد براش فراهمه ماشین داره خونه داره ولی سرکار نمیره حتی سربازیشم تموم نمیکنه 

بهش بگو حرف یروز دو روز نیس که.  روز اولی هم نیس که باهم حرف میزنیم حقمه که یه ثباتی تو رابطمون بیاری.

بگو باید حرفی که این چهارسال منو باهاش نگه داشته عملی کنی. هیچ بهونه ای هم پذیرفته نیس  اگه شروع کرد باز بهونه بیاره بگو حتمن منو واسه ازدواج نمیخایو از این حرفا بزن شاید تحت تاثیر قرار گرف اگه ازدواجی باشه که ایشالله هس

بهش بگو حرف یروز دو روز نیس که. روز اولی هم نیس که باهم حرف میزنیم حقمه که یه ثباتی تو رابطمون بیار ...

در ادامه بگم لحنت طلبکارانه نباشه خب؟ با لحن همیشگیت و آروم باهاش حرف بزن ولی شُل صحبت نکن. اوکی؟

اگه کار نداشته باشه تا صد سال دیگه هم نمیتونه بیاد اگه برایش مهم می‌بود تا الان حداقل یه کاری کرده بود 

در ادامه بگم لحنت طلبکارانه نباشه خب؟ با لحن همیشگیت و آروم باهاش حرف بزن ولی شُل صحبت نکن. اوکی؟

بگو حتی اگه قراره دوسال دیگه به پات بمونم حداقل مامانو باباتو در جریان بزار. پس فردا نگن ما خودمون یکی دیگه رو برات میگیریمو فلاننن