2777
2789
عنوان

اسباب بازی مخصوص کودکان زیر سه سال

145 بازدید | 11 پست

اسباب بازی مخصوص کودکان زیر سه سال باید با دقت بیشتری انتخاب شوند. سرگرم کننده باشند و به کودک در بروز توانایی خود کمک کنند و به آنها آموزش بدهند.

این اسباب بازی ها باید ایمن باشند مانند داشتن رنگ غیر شیمیایی بدون  سرب. نشکمن بودن . نداشتن قطعات ریز . نداشتن تیزی .نداشتن صدای خیلی بلند.  

موزیکال بودن و داشتن چراغ چشمک زن برای جذب کودک نیز بسیار موثر است .

فروشگاه اسباب بازی کیدبی تویز ارائه دهنده اسباب بازی های ایمن برای کودکان زیر سه سال میباشد.

02177974495

09120132443

فروش حضوری در تهران و غیر حضوری بصورت اینترنتی. 

پسر من عاشق قابلمست با ملاقه 😯😯

دقیقا پسر منم عاشق قابلمه است تمام قابلمه هامو کج و کوله کرده😂

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا پسر منم عاشق قابلمه است تمام قابلمه هامو کج و کوله کرده😂

والا اصن سراغ اسباب بازیاش نمیره.کلمن هم خیلی دوس داره.قوری.قاشق چنگال.

خخخ

😂😂😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
والا اصن سراغ اسباب بازیاش نمیره.کلمن هم خیلی دوس داره.قوری.قاشق چنگال. خخخ 😂😂😂

پسرتون چند سالشه؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
۱۸ ماهشه 😥

پسر منم بیست ماه شه فک کنم بخاطر سنشونه علاقه به وسایل خونه دارن اصلا سراغ اسباب بازیاش نمیره

پسر منم بیست ماه شه فک کنم بخاطر سنشونه علاقه به وسایل خونه دارن اصلا سراغ اسباب بازیاش نمیره

اره موافقم .. دیشب یه کشو از میز توالتمم کنده 😯

سراغ لوازم ارایشامم خیلی میره.وهمچنین عاشق گوشی و ساعت مچیمه... اگه میتونست قورت بده میخوردشون 😯😯

خخخ😁😁

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اره موافقم .. دیشب یه کشو از میز توالتمم کنده 😯 سراغ لوازم ارایشامم خیلی میره.وهمچنین عاشق گوشی و ...

انگار داری کارای پسر منو تعریف میکنی چقدر بچه ها شبیه همن خدا حفظشون کنه انشاالله😍

انگار داری کارای پسر منو تعریف میکنی چقدر بچه ها شبیه همن خدا حفظشون کنه انشاالله😍

خدا همگیشونو حفظ کنه ایشالا

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌸🌸🌸🌸🌸🌸

پسر من ۱۶ماهشه عاشق وسایل برقی آبمیوه گیری مخلوط کن گوشت کوب برقی جاروبرقی تلفن

همش اینا دسته .اگرم بهش ندم خونه رو میذاره رو سرش

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
پسر من ۱۶ماهشه عاشق وسایل برقی آبمیوه گیری مخلوط کن گوشت کوب برقی جاروبرقی تلفن همش اینا دسته .اگرم ...

پسر منم همینجور سشوار جاروبرقی....

تنها چیزی ک زیاد دوس نداره اسباب بازیاشه 😂😂