2777
2789

،😑😑😑

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بستگی به بدنش داره کسی که بنیه ضعیف داره حتی بلند شدن هم براش سخته 

من اوایلش مشکل نداشتم الان که اخراشم اذیتم همه فکر میکنن دارم ادا در میارم 😕

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

اره ،آدم تا آدم فرق داره ،زن دایی خودم از آوا استراحت مطلق بود...خودم نه تا روز زایمانم یه لیوان آب از کسی نخواستم، بعد زایمان هم روز دوم پا شدم کارام کردم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

عزیز شما مث خواهرشوهرم صحبت کردید

دوستم بارداره و بهش گفتن بخاطر دهانه رحمش سقط بچه حتی در هفت یا شش ماهگی احتمال داره

اون بنده خدام کلا استراحت مطلق شد و به کسی از دردش نگفت

خواهرشوهرم هنوز ک هنوزه سرکوفت میزنه ک فلانی بارداره ظرفشم نمیشوره مام بچه اوردیم و... 

میخوام بگم کسیو قضاوت نکنید من خودم سرما ک بخورم یهفته تمام میوفتم تو جام ادما باهم تفاوت دارن