2777
2789
حتما میگیرم نزدیک عروسیمه میخام چاق تر بشم حتما ی حکمتی بوده ک تاپیکتو دیدم

ایشاالله خوشبخت شین کنار هم

برا منم دعا کن پدرومادرم با وصلتمون موافقت کنن

خسته شدم ناامید شدم دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان منم کلا نابودم کرده اصلا اعنماد به نفس ندارم از همه چیزم بدم میادقرص اهن خیلی خوردم ولی بی تاث ...

مامان منم همین بود تو اینه خودمو نگاه می کردم چپ چپ با تمسخر نگاه می کرد اگه تابستون تا ساعت 9 اینا میخوابیدم کلی جیغ جیغ که انگار دیشب بچه شیر داده یا بخاطر پول جمع کردن کفش و لباسایی میخرید که خود مادرش میگفت برای چی واسه بچه کفش پیرزنی خریدی خلاصه خیلی بچگی سختی داشتم فوت کرد بعدش زن بابا اومد دیگه کلا زندگی از دست رفت 

2805
من یک دور استفاده کردم بعد غذا هم خرما میخوردم حدودا ۳ کیلو بعد نخوردماما بقیه اطرافیان خیییلی وزن ا ...

توی چند روز اثرشو نشون میده عزیزم؟

منم ده کیلو کمبود وزن دارم چکار کنم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مطمئنی مامانته؟

مامانا بچه هاشون هزار تا هم ایراد داشته باشه بازم میگه بچم تکه و از همه زیبا تر مامانت عجیبه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
دیگ هفده هجده عالی شده بودم پف دماغم خوابید چشام درشت بود بیشتر خودشو نشون داد اندامم بین فامیل تک ب ...

من ۱۸ هستم

بقیه اعضای صورتم خوبن فقط دماغمو همه مسخره میکنن

ممکنه خوب شه؟؟

اینکه بیش از حد لاغرم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

منم مث مادرتم خیلی از مامانم ایراد میگیرم.وقتی میپرسه چراانقد ایراد میگیری میگم میخام عیباتو برطرف کنی.مثلا دماغش بزرگه ولی خیلی نازه خودش.همش میگم ببنیت داغونه ک عمل کنه

یا میگفتمش موهات جنگلی ان انقد گفتم تا کراتین کرد الان کیف میکنه

یا میگمش چاقی ک‌ورزش کنه

اره بخدا😭من کلا از خودم بدم میلد دیگه فکر میکنم از همه پایینترم

بهش بگو تو زاییدی تو مادرمی ژن تو تو بدنمه ب تو کشیدم قرار بود ب همسایه بکشم . یا بود فکر کنم بابا ی زن دیگه داشته کشیدم ب اون . مادر منم همین بود هست از وقتی جوابشو میدم دیگه نمیگه یا ازش منم ایراد میگیرم حتی دوتا بچه هم دارم ول کن نبود 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
2810