2777
2789

میشه به منم بگید چجوری میتونید؟ چه تمرینی کردید که به این درجه رسیدید آرزوم اینه که اولأ هیچکس به خودش اجازه نده که بخواد ناراحتم کنه بعدشم اینکه از هیچکسی ناراحت نشم و به خودم و روانم و شخصیت خودم اهمیتی بیشتری بدم و بتونم بیخیال حتی کسایی که عاشقشونم ولی دلم و میشکونن چه خانواده چه هرکس دیگه ای بشم و کاری کنم واسشون حسرت بشم و پشیمون بشن از  شکستن دلم

رله حل بدید ممنون میشم

فقطططط ی چیز 

از هیچ احدالناسی توقععع هیچی نداشته باش

اینجوری کارای بقیه و حرفاشون برات مهم نیس چون توقعی نداری ک بعد بخوای ناراحت شی!

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین که کامنت اولیه گفت

اصلا از کسی توقع نداشته باش تا ازت توقعی نداشته باشن

برای کسی صدتو نزار

و اینکه اگه برای خودت ارزش قائل باشی نمیزاری چیزی ناراحتت کنه یا بهتره بگم خودتو دوست داشته باشی

من خودم تا میبینم کسی بد میگه یا چیزی میگه که ناراحت بشم میزارم پای شخصیت و رفتاری که نتونسته درستش کنه

و طرف مقابلمو بخاطر این رفتارش درک میکنم

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 
2805
فقطططط ی چیز از هیچ احدالناسی توقععع هیچی نداشته باشاینجوری کارای بقیه و حرفاشون برات مهم نیس چون تو ...

این و واقعأ بهش رسیدم ولی چطور میشه از پدر مادر توقعی نداشت؟ سخته مشکل من اینه فقط