2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست

عزیزم کار خوبی کردی که براش دارو شروع کردی ..برادر من از بچگی مثل پسر شما پر از انرژی و شیطون بود .متاسفانه اون زمان اینقدر اگاهی نبود که بچه رو بشه با دارو کنترل کرد و در بزرگسالی اشتباهات جبران ناپذیری کرد که زندگیش تحت تائیر قرار گرفت .به نظرم حتما پسرتون رو یه رشته ورزشی ثبت نام کنید که بخشی از انرژیش اونجا تخلیه بشه حتما .مثلا شنا یا ورزش های رزمی .چون اینجور بچه ها در این ورزشها با این توان روحی عالی به نتیجه میرسن

آره واقعا ،ظلم به بچمونه وقتی نیاز داره بهش ندیم ،حداقل فردا حسرت نمیخوریم کاش درمانش کرده بودیم

من الان همش میگم کاش دو سال پیش بود ولی بازم دیر نیست 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله که خوب خوب میشه.   

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
2805
میدونم چی میگی با تک تک وجودم درک میکنم خودم کم حرف نشنیدم از هر آدم بی سر و پا و بی تربیتی ...

خدا لعنتشون کنه .خواهرشوهر بزرگم تو جمع گفت میدونی چرا هروقت بقیه داداشامو دعوت میکنم به شما نمیگم؟گفتم چرا؟گفت چون پسرت شلوغه مهمونی رو خراب میکنه😐🫤بعدم همشون خندیدن.

من قبول دارم ،واقعا پسرم شلوغه ،بچه هارو میزنه ،بازیو خراب میکنه ،همش بدو بدو میکنه ،ولی نباید بهم میگفت یا حداقل پیش اونا نمیگفت

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

ایشالله که خوب خوب میشه.

عزیزمی ،ممنونم از دعای خوبت😍🌺

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

شايد چون تو جو همسناش تو محيط خانواده نيست

دقیقا 

باز با خودم جایی بره هم اصلا آرومه تو پارک خونه بازی و ...

ولی تو مدرسه همش حرف میزنه یعنی دیروز رفتم معلم خودش جدا معلم زبانش گفت مهارت های زندگیش گفت مامانهای بچه ها چند روز پیش رفته بودن اعتراض که این بچه چقدر حرف میزنه

من واقعا خسته شدم از شرایط ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خدا لعنتشون کنه .خواهرشوهر بزرگم تو جمع گفت میدونی چرا هروقت بقیه داداشامو دعوت میکنم به شما نمیگم؟گ ...

روزگار میچرخه دامنش رو بدتر از این میگیره ....

با پسر من خیلی ها خشونت فیزیکی هم کردن منم مثل زباله ای که ساعت ۹ میذارن جلو در از زندگیم حذفشون کردم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عزیزم کار خوبی کردی که براش دارو شروع کردی ..برادر من از بچگی مثل پسر شما پر از انرژی و شیطون بود .م ...

خیلی علاقه داره ،یکم شرایطمون خوب نیست بعد عید به امید خدا ثبتنامش میکنم.

اصلا جایی نمیریم ،چون ماشین نداریم 😔گاهی پارک و دوبارم سینما .مهمونی و...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خیلی کم.خود پسرم میگه تو خونه زندونیم کردین انتظار دارین آروم باشم😶🤕

من میخام اگه ریتالینم بهش میدم از سر اجبار ،حداقل نتیجه بده ،پسرم تمرکزش بهتر بشه .بخصوص پرخاشگریش خ ...

هم به خودت خیلی سخت گرفتی. هم به بچه ات. خب بعضی بچه ها دوست ندارن خوراکی بخورن. عزیزم بچه ات یه نفر با یه هویت مستقله. سلیقه اش و خواسته هاش مطابق میل شما نیست. باید اینو درک کرد.

بعد هم خیلی از داروها، داروهای تخریبی نیستن. داروهای سازنده و بهبود دهنده هستن. خیلی زمانهای قبل هم که تغذیه و ......... مشکل نداشت. خیلی جاهای دنیا و توی ایران هم به بچه ها جوشونده و عرقیات میدادن.

خب الان سبک زندگی تغییر کرده. یه قرص این همه ناراحتی نداره.

و هیجان و بازیگوشی بچه ها که به بیش فعالی تعبیر میشه. نیاز به خودکشی نداره.

آینده بچه ات روشنه. اگه الان بهش اجازه رشد بدی. و اجازه بدی با هویت مستقل خودش زندگی رو تجربه کنه.

تجربه کردن بچه ات از زندگی متفاوت از اون چیزی که شما داری تجربه می کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نگران و ناراحت نباش. حتما نتیجه میده

روزگار میچرخه دامنش رو بدتر از این میگیره ....با پسر من خیلی ها خشونت فیزیکی هم کردن منم مثل زباله ا ...

واقعا منتظرم آهم دامنشون رو بگیره 😔تو جمع کتکش زدن حتی وقتی مقصر نبود ،سپردم به خدا اشکای پسرمو که بسوزونه تموم امید و دلخوشیاشونو .

کار خوبی کردی ،منم ارتباطمو در حد سلام علیک نگه داشتم همین

دقیقا باز با خودم جایی بره هم اصلا آرومه تو پارک خونه بازی و ...ولی تو مدرسه همش حرف میزنه یعنی دیرو ...

اروم باش خوب ميشه 

كم كم 

جبران دوسال رو تو چند روز نميشه 

ممكنه يه ماه حتي طول بكشه 

در جريان بزار تازه شروع كرده به دارو خوردن 

در كنار اين دارو 

صبحا روي يه بادام هفت بار ولعصر بخون بهش بده 

شبا موقع خواب دست بزار رو سينشو بخون 

[QUOTE=356709819]ببین  ریتالین اصلا اصلا اعتیاداور نیست بعدشم ب ی دکتر بسنده نکن چندجا ببر ازهمه مهمتر رفتار پدر ...[/QUOپایه ریتالین کوکایین هست شدیدا اعتیاد اوره وتا بزرگ بشه باید بخوره 

البته بنده طب اسلامی کار کردم و متاسفانه خیلی موضوعات هست که باید مورد توجه قرار بگیره!

طب اسلامی با سنتی واقعا فرق داره و بسیار دقیق تر هست.

کاش میشد برای شما خانم های محترم یه همایش یا چیزی تو این مایه ها برگزار کرد و از ابتدا تا انتها رو به شما توضیح داد.

دقت کنید که قضیه بیش فعالی چند دهه اخیر شایع شده چرا؟!

دقیقا اثر مواد شیمیایی.

هر چند که برای داشتن یک فرزند سالم از قبل از انعقاد نطفه باید عمل کرد ولی خب الان هم می‌شود بدون این داروهایی که به شدت  بر روی کبد و کلیه و.... بچه ها اثر نامطلوب میزاره درمان کرد.

پسر من هم امروز روز دومش بود خورد و رفت مدرسه خیلی خیلی هیجان زده میشه و صحبت میکنه گاهی لازمه براشو ...

یعنی چه جوری عزیزم؟

دختر منم کسی رو میبینه هیجان زده میشه خیلی حرف میزنه و یه جا نمیشینه

ولی وقتی تنهاست ارومه

2810