2777
2789
عنوان

محرومیت از کنکور🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 58 پست
ببین من سال ۹۱ کنکور دادممعلما مداااام میگفتن بچه ها روزانه و شبانه بیارید انصراف بدین محرومیت دارهت ...

زمان شما بله 

عزیزم میگم این محرومیت رو برداشته بودن من سه ساله دارم کنکور میدم دوساله که پشتم دوستام پیراهای دولتی اوردن و نرفتن موندن سال بعدش کنکور دادن محرومیتی درکار نبود برو سرچ کن اگه میدونستم که مریض نبودم این خاکو به سر خودم کنم

تو دفترچه انتخاب رشته امسال دوباره دستور کار قرار گرفته حالا دفترچه کی اومد یازده شهریور من کی انصرام دادم۶شهریور

زمان شما بله عزیزم میگم این محرومیت رو برداشته بودن من سه ساله دارم کنکور میدم دوساله که پشتم دوستام ...

عزیزم شاید قسمتت یه چیز بهتره شاید قراره یه اتفاق خیلی بهتر تو زندگیت بیافته

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان شما بله عزیزم میگم این محرومیت رو برداشته بودن من سه ساله دارم کنکور میدم دوساله که پشتم دوستام ...

بیین اعلام انصراف فرهنگیان قبل امدن رتبه ها بود 

من یادمه رتبه ها امد گفتن نرید محروم میشید یک سال 

شامل شما نمیشه 

بازم از سازمان سنجش میتونی بپرسی یا یک مشاور کار بلد 

اما شامل شما نمیشه 

فعلا امضا ندارم
بیین اعلام انصراف فرهنگیان قبل امدن رتبه ها بود من یادمه رتبه ها امد گفتن نرید محروم میشید یک سال شا ...

اینو میگم‌چون یکی از دوستان دخترم فرهنگیان اورد نرفت اما نگفتن محرومه 

فعلا امضا ندارم
بیین اعلام انصراف فرهنگیان قبل امدن رتبه ها بود من یادمه رتبه ها امد گفتن نرید محروم میشید یک سال شا ...

دقیقنننن قربون دهنت

چجوری باید از سنجش پرسید؟

سرم داره میترکه از صب دارم گریه میکنم دعا کن برام خیلی حالم بده

عزیزم شاید قسمتت یه چیز بهتره شاید قراره یه اتفاق خیلی بهتر تو زندگیت بیافتهامیدوارم بهترین ها برات ...

ای بابا کدوم اتفاق خوب

جز بدبختی و فلاکت خدا واسه من نمیخواد

دارم دیوونه میشم

2810