2777
2789
عنوان

محرومیت از کنکور🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همییییییشه اینو میگفتن ک محرومیت داره

همیشه کجا بود من پشت کنکوریم سال های قبل اصلن مخرومیت نداشته دوستام قبول شدن پرستاری دولتی و نرفتن موندم سال بعدش کنکور دادن رفتن یه رشته ی دیگه چرا اینجوری میگی😭

ببین در مورد فرهنگیان نبود محرومیت فکرکنم.

منم فک میکردم نباشه ولی بود😭😭

به ما نگفتن انصراف بدید محروم میشید 

من امسال کنکور فرهنگیان قبول شدم کنکور فرهنگیان کلن انتخاب رشتش و اعلام نتایجش جدا بود و خیلی قبل تر اینکه اصلن رتبه ی کنکور اصلی بیاد جواب انتخاب رشتشو مصاحبش اومد به ما گفتن اگه می خواید رتبه براتون صادر بشه از کنکور اصلی باید تا فلان روز انصراف بدید اون موقع هنوز رتبه هام نیومده بود چه برسه به دفترچه انتخاب رشته

من۶شهریور انصراف دادم دفترچه انتخاب رشته۱۱شهریور اومدد

همیشه کجا بود من پشت کنکوریم سال های قبل اصلن مخرومیت نداشته دوستام قبول شدن پرستاری دولتی و نرفتن م ...

اگه اسمت نو قبولی نهایی نیست محروم نمیشی

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
منم فک میکردم نباشه ولی بود😭😭به ما نگفتن انصراف بدید محروم میشید من امسال کنکور فرهنگیان قبول شدم ...

اره یادمه.اما گفتن اگر مبخوایید انتخاب رشته کنید.خب چرا نکردی‌؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
اره یادمه.اما گفتن اگر مبخوایید انتخاب رشته کنید.خب چرا نکردی‌؟

خب رتبم به رشته دلخواهم نمیرسید بعدشم که گفتن اگه هر رشته ای بیارید نرید محروم میشید دیگه انتخاب رشته نکردم

حواسم به فرهنگیان نبود😭😭

بیچاره شدم😭😭

خب رتبم به رشته دلخواهم نمیرسید بعدشم که گفتن اگه هر رشته ای بیارید نرید محروم میشید دیگه انتخاب رشت ...

خب فرهنگیان که قبول شدی بنده خدا

اخه این چه کاریه

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
همیشه کجا بود من پشت کنکوریم سال های قبل اصلن مخرومیت نداشته دوستام قبول شدن پرستاری دولتی و نرفتن م ...

ببین من سال ۹۱ کنکور دادم

معلما مداااام میگفتن بچه ها روزانه و شبانه بیارید انصراف بدین محرومیت داره

تو دفترچه هم نوشته بود

الان ک دیگه رسانه گسترده تر شده

همه تو فضای مجازین

مدااام میگن 

اونم تربیت معلم ک انقد طرفدار داره

2810