2777
2789
عنوان

نظرتون چیه همه بیاین

96 بازدید | 11 پست

خانم های که مغرور هستن و دوست دارن رو شوهرشون سلطه طلب باشن چرا اینطوری هستن و عموما چه ویژگی های دارن 

از نظرم عجیبن و البته جذاب 

اینجور خانم ها هم اهل محبت هستن یا دوست دارن شوهرشون مهربون باشه

من دوست دارم مرد سلطه گر باشه و افسار زندگی رو ب دست بگیره و زن تو آرامش فقط زندگی کنه و روی مرد چیره نشه

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می شه توضیح بدین بیشتر ، شما خوشتون میاد همسرتون مهربون و رمانتیک باشه یا جدی و خشن

دوست دارم شوهرم رومانتیک باشه ، آویزون و نیازمند باشه ،ازم بترسه و حساب ببره ،هر کاری میگم انجام بده ،رئیس خونه من باشم

همه چیز به تربیت دوران کودکی و نوجوانی ادما و البته طرف مقابلت بستگی داره،نه اینوری خوبه نه اونوری بنظرم تفاهم از همه چیز بهتره 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری