2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂💔🗿 منم موردش رو دیدم
هر چقدر مامانه بیشتر حرص میخورد، بچه از عمد مشقاشو دیرتر مینوشت
بعد بابائه همه چیز رو انداخت گردن مامانه
سر کلاس اول حرص نخورید مامانا..من همون بچه ای بودم که با عشق رفتم مدرسه چون از 4 سالگی عاشق مدرسه بودم(😂) هیچوقت هم بخاطر تکلیف مامانم دعوام نکرد چون اصلا حواسش به من نبود
😉 بچه یاد میگیره تکلیف بنویسه لذتِ درس خوندن رو کشف میکنه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

2805
من خودم با همون سیستم مامانمون بزرگ شدم همیشه خودم می آوردم می‌نوشتم جمع میکردم حتی املا رو خودم مین ...

برای اینکه ما مسولیت پذیر بار اومده بودیم نگران نباش تو تنها نیستی منم وضعم همینه دیشب برا ندشتن ی ۳تا خط دفتر شطرنجی خون گریهدمیکرد من رنگ امیزی دوست ندارم ی بچه ۱۰ماهه هم دارم ک قشنگ اوًضاع شیرینتر کرده معظل بزرگ من گم کردم وسایلشو هنوز یماهه نرفته ۶تا پاک کن و تراش و مداد گم کرده امروز گفتم هرطوریه باید برم مدرسه با معلمش صحبت کنم چه وضعشه اخه هروز یچیزی جا میزاره میاد بعدشم میگه مامان تو جعبه  گمشدهاا نبود

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
خانوما یه سوال یعنی نظام آموزشی کشورای دیگه هم همینطوریه،یعنی بچه ها یک هفته وروزی ۶ساعت سرکلاسن،بنظ ...

دختر من که با همه اینا مدرسه رو دوست داره . فقط توی گوش دادن و تمرین بی دقته و نیاز داره باهاش بیشتر کار کنم . ولی با بازی  و نمایش هم خیلی بهشون درس میدن 

[QUOTE=356700787]ننویسه والا بهتر از اینجور نوشتنه . نمیدونی که سه خط از حرف م قرار بود بنویسه . یه ...

میدونی این بهم گوش نمیده مثلا میگم م دو تا ماه داره اول یه ماه کوچیک بعد یه ماه بزرگ همزمان هم براش میکشم . بعد اون برمی‌داره اول ماه بزرگ رو مینویسه بعد اون دایره کوچیک بالاشو میزاره.  میگم این شکلش درست شد ولی ترتیب نوشتنت عوض کن . بعد دیگه بجای ماه خط کج میکشه تحویلم میده . الکی می‌ترسه از درس جدید . یا کلی کار میکنم دو تا رو خوب مینویسه دوباره از سومی به بعد تا آخر افتضاح  مینویسه انگار نه انگار همه نکاتو باهاش کار کردم . 

😂💔🗿 منم موردش رو دیدمهر چقدر مامانه بیشتر حرص میخورد، بچه از عمد مشقاشو دیرتر مینوشتبعد بابائه هم ...

واقعا اینجوریه؟من خیلی پسرمو دعوا میکنم بمیرم براش زبون بسته بعضی وقتا میگه مامان من میترسم ازت 

بمیرم من راحت بشه بچم

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
معلمش خوبه؟حواست باشه معلم کلاس اول خیلی مهمه ها ببین اگه معلمش خوب نیست که معمولا مدارس دولتی معلمه ...

معلمش عالیه همه مامانهای که بچه بزرگتر هم دارن از این معلمه تعریف میکنن . من میدونم اشکال از بی توجهی دخترمه

واقعا اینجوریه؟من خیلی پسرمو دعوا میکنم بمیرم براش زبون بسته بعضی وقتا میگه مامان من میترسم ازت بمیر ...

نه عزیزم چه حرفیه ای بابا
بعضی مادرا زیاد دعوا میکنن ولی خب ممکنه تاثیر برعکس بذاره نیتِ شما که بد نیست عزیزم چه حرفیه
😂 من خودم خیلی سر غذا خوردن کند بودم و هستم به حدی که باورتون نمیشه. اینقدر مامانم دعوام میکرد درست نشدم هنوز
😅 برای درس خوندن تاپیک کاربر 1173 رو دیدم به دختر کلاس دومی فشار میاورد خیلی ناراحت شدم..مشق اول دبستان بچه ها باید خودشون ارتباط بگیرن
مثلا کتاب داستان های قشنگ بخرید با داستانای ایرانی قشنگ
ترغیب میشه که سواد یاد بگیره بخونه...یا مثلا شمردن و علوم و...
وگرنه نمونه اش میشه بچه های با سن کم و حوصله ی صفر برای یادگیری

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه ها جلوی بابا حرف گوش نمیدن باید بهش بگی دخالت نکن برای همین میگم وقتی نیست درسشو بده ساعت تکلیف ...

ای خواهر ۳ تا ۵ چیه . دیروز از ۴ تا ۱۱ درگیر مشق ایشون بودیم آخرم کامل نشد.  شوهرم دخالتی نداشت ولی خود دخترم گفت بابا باید بیاد بگه . 

2810