2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
با احترام قبول ندارم .شما که نمیدونی معلم قرارا چجوری و تو چه وضعیتی به اون بچه تذکر بده ! البته شما ...

خب قلق بچه من اینه که حرف غریبه هارو بهتر گوش میکنه و توی ذهنش می مونه . از معلمش هم شناخت دارم از قبل . وگرنه کدوم مادری دلش میخواد بچش جلوی دوستاش تحقیر بشه!!

غغیرانتفاعی.من دخترم و گذاشتم دولتی پشت دستم و داغ گذاشتم دیگه.معلمهای دولتی اصلا درس نمیدن به بچه ه ...

اره برا همون بوده سر کلاس خوب یاد گرفته.... حالا اینم نیست که معلم دولتی کار نکنه،می‌بینی نزدیک ۴۰ تا دانش آموز سر کلاسه، معلم بخواد فقط به اینا سرمشق بده ببین چقدر طول می‌کشه. معلومه با تعداد زیاد نمی‌تونه کار کنه.‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من دوساله با پسرم این مشکل ودارم انقدرازمشق بدش میاد حالا که کلاس دومه کند مینویسه یک درس ودوساع ...

حالا فک کن منم مثل شما همه وقتمو میزارم اما پدر و دختر قدر نمیدونن و میگن داری سخت میگیری .بزار هر جور بلده بنویسه حتی غلط . @

ااحتمالاً خودش اشتباه نمی‌خونه، نگران رو بگه نقران؟ چون بچه‌ها هرجور با خودشون بگن می‌نویسن

نه گلم ما ترکیم . ق رو مثل گ میخونیم. برای ما مثل ص و س میمونه که فرقی ندارن

تو ص هم همینه، اصفهان رو اسفهان مینویسه. 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
2805
انشالله باردارین منم سه روز گزشته بود دکتر گفت یکم تخمکات ضعیف هستش احتمالا بچه بوده بخاطر ضعف تخمک ...

ممنم سنم زیاد شده، ۳۶ سالمه.‌ می‌ترسم بچه ضعیف باشه یا خدای نکرده مشکلی چیزی پیش بیاد

اره برا همون بوده سر کلاس خوب یاد گرفته.... حالا اینم نیست که معلم دولتی کار نکنه،می‌بینی نزدیک ۴۰ ت ...

نه والا حال و حوصله هم ندارن زیاد چون معلمهای دولتی مدام درگیر بحث حقوق و این چیزان و فکر میکنن حقشون ضایع شده برای همین دل به کار نمیدن  

اره براش خیلی مهمه . از عمد پیام دادم به معلمش که حتی اگه مشقامو هم وقت نکرد ببینه ولی یه تذکر بده

خدا منو ببخشه که بدترین دوران زندگی خودمو بچهام کلاس اول دوقلوهام بود هردو انلاین یکساعت تو دو مدرسه مختلف امان از اون همه فشار عصبی رو خودمو بچهام دستم بشکنه چقدر داد وجیغ وکتک نمیدونم چطور اون دورهرو جبران کنم اصلا کاش مردود میشدن نه این خاطره نه این استرس ودخترم که هنوز گریبان گیرمه وتحت نظر دکترروانشناسه من خیلی برا بچهامزحمت کشیدم سه تا باهم دست تنها ولی خودمو نمیبخشم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

ممنم سنم زیاد شده، ۳۶ سالمه.‌ می‌ترسم بچه ضعیف باشه یا خدای نکرده مشکلی چیزی پیش بیاد

منم ۳۵ توروخدا مراقب باش برو ازمایشو اینا مطمئن که شدی یه دکتر برو هر ویتامینو اهنی که لازم باشه برات مینویسه دیگه سن که از سی بالا بره رحم انگار ظرفیت نگه داری بچه نداره البته برا بعضیا جاریم از من بزرگتره هرساله بچه میاره 🤣

اکیپ سوگلی های سایت#

اخه مگه چقد موضوع حیاتی ایه؟حالا م هاش شکل هم نباشهیا کج باشهبچه هنوز ممارست نکرده کهاول مهره اونم س ...

ببین منم مثل شما فکر میکردم تا زمانی که بچم مدرسه نمی‌رفت.  همین‌رو به خواهرم میگفتم . شما بچه داری؟ 

این که میگی کاملا درسته ها قبول دارم . اما من بنظر خودم جلوی فاجعه رو گرفتم . بجای اینکه نزارم بخوابه تا تکلیفهاش تموم نشده و باهاش دعوا بکنم و عصبانی بشم همه چی رو تموم کردم و به یه تذکر از معلمش رضایت دادم . گفتم دخترم  خودش اوضاعو ببینه . تذکر معلم رو بشنوه و  به حرفم برسه . چون من دیگه کار بیشتری نمی تونستم بکنم 

کلاس اول هنوز تو نگاره ها هستن، اونم دو‌خط کلا باید بنویسن. فکر کنم نگاره ف باشن. البته بدون نقطه.بع ...

نگاره ۷ هستن و حرف ک و م دیروز نوشت . سه خط از هر کدوم توی دفتر . و تکمیل همین حرفها توی کتاب نگارش . به اضافه یه سری تمرین دیگه از تصویرهای فارسی و ریاضی و یه سری نقاشی تکلیف دیروزشون بود . 

حالا فک کن منم مثل شما همه وقتمو میزارم اما پدر و دختر قدر نمیدونن و میگن داری سخت میگیری .بزار هر ج ...

اگه اجازه بدید جسارتا  نظرمو بگم شاید تجید نظر کردید که کاش بذارید هرطور بلده واقعا بنویسه! 

تکلیف در درجه اول مسئولیت پذیری و برای بچه یاد میده، بنویسه فقط بنویسه حتی اگه شلخته حتی اگه اشتباه! 

پرورش شخصیت کودک ما مهمتر از املای صحیحشه، اجازه بده باتکلیفش مسئولیت پذیری و یاد بگیره. حتی اگه خطش خوب نیس اشتباه داره بروش نیار. درست کردن اشتباهات مرحله بعدیه! 

مخصوصا کلاس اول جایز هست که اشتباه بنویسه. 

و اینکه با این کارتون ک مشق کاملا صحیح ازش بخواید ، کمالگرایی رو‌براش دارید انگار روشن میکنید!!! امیدوارم متوجه باشید که همه دوستانموم ک از کمالگرایی رنج میبرن از همین جاها شروع شده. 

اجازه اشتباه بهش بده، حتی به گوشش بکش که ایرادی نداره که اشتباه داری همه آدما اشتباه میکنن. روی اعتماد بنفسشم قطعا موثره. 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
2810