2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
اره براش خیلی مهمه . از عمد پیام دادم به معلمش که حتی اگه مشقامو هم وقت نکرد ببینه ولی یه تذکر بده

عزیزم شاغلی؟

اگه شاغل نیستی و بچه ات شیفت صبح میره . چرا مشق باید به شب بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از هر چی مدرسه اس متنفرم،بچه ی بیچارمو صب زود باید بفرستم چند ساعت بشین یه جا تو‌مغزش فرو کنن چیزای بی ربط...حالم بده دلش نمیخواست بره مدرسه بغض کردم دلم میخواد کنارش باشم اینقد غصه نخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ای که حرف گوش نمیکنه بد نیس گاهی کمی استرس بکشه بلکه سر راه بیاد استرس سازنده تا خودشو پیدا کنه ...

با احترام قبول ندارم .شما که نمیدونی معلم قرارا چجوری و تو چه وضعیتی به اون بچه تذکر بده ! البته شما میگین تذکر من بهش میگم اجازه دادن برای دعوا کردن بچه 

ترجیحم اینه تو خونه با روش درست بچه سر به راه بشه 

هر کس قلق بچشو داره 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
2805
من مشکلم چیز دیگه ای هستش دخترم خوب درسشو میخونه فقط گریه میکنه همش بغض داره میگه دلم برات تنگ میشه ...

دختر من کلاس ۴مه هنوز اینطوره کلا از کوچیکی خیلی وابسطه و عاطفی بود .به قول شما درشم خوبه اما این احساساتش پدرمو دراورده .باید رو اعتماد به نفسشون کار کنیم که از لحظه لذت ببرن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

وای من دوساله با پسرم این مشکل ودارم انقدرازمشق بدش میاد حالا که کلاس دومه کند مینویسه یک درس ودوساعت طولش میده ولی به اعصابم مسلط میشم ومیشینم پاش میگم بچه ها باهم فرق دارند نباید پسرم وبا بقیه مقایسه کنم ازظهر همه کارامو تعطیل میکنم کل وقتم برای مشق نوشتن وپرسش اون میره ولی بدیش اینه تو املا غلط نداره فقط عقب میمونه 

ننویسه والا بهتر از اینجور نوشتنه . نمیدونی که سه خط از حرف م قرار بود بنویسه . یه دونشون شبیه م نش ...

اخه مگه چقد موضوع حیاتی ایه؟

حالا م هاش شکل هم نباشه

یا کج باشه

بچه هنوز ممارست نکرده که

اول مهره اونم سال اوله

انقد قراره این چیزا رو بنویسه

چهار پنج سال دیگه بچت نستعلیق مینویسه واست

چه دلیلی داره فاجعه انگاری کنید این مسائل رو؟

و حرص بخورید؟

یه کاری بکنید

دو سال دیگه بچه نوجوون و جوون شد

انقد ازتون فاجعه انگاری ندیده باشه که نخواد پنهون کاری کنه و یه سری چیزا رو بهتون نگه کلا 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ننویسه والا بهتر از اینجور نوشتنه . نمیدونی که سه خط از حرف م قرار بود بنویسه . یه دونشون شبیه م نش ...

فکر کنم شما به معلم به این خاطر پیام دادین که معلم نگه چرا مادرش به درساش نمیرسه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

کلاس اول هنوز تو نگاره ها هستن، اونم دو‌خط کلا باید بنویسن. فکر کنم نگاره ف باشن. البته بدون نقطه.

بعدم اصلا از معلم نخواه به بچت تذکر بده. اینجوری مجوز خیلی کارای دیگه رو هم بی اختیار بهش میدی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

اصلا ب معلم نگو تذکر بده واسه مشق‌ و‌تکلیفش. دیگه بهانش جور میشه دم به دقیقه تذکر میده  .تا اخر سال هم هی ایراد میگیره ازش میگه مامانت میگفت فلانی بهمدانی. بعدشم بچه های کلاس اولی دیگه از بهمن راه میفتن . هنوز یه ماهم نرفته توقع داری واست بشینه مثل ملانقطی بنویسه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
کاش همین اول مهر برای معلم باب نمیکردی تذکر دادن به دخترت رو یهو تو جمع کلاس دم به دقیقه تذکر میده ی ...

آخه بچمو میشناسم میدونم که حرف معلم رو بهتر گوش میده و نظر معلم براش مهمه . معلمش خدایی خیلی خوبه از این بابت نگران نیستم . معلم اون یکی کلاس رو میشناسم خیلی سختگیر و بد اخلاقه این یکی اصلا اینجوری نیست . یه تذکر رو نیاز داشت .تا از این به بعد باهاش کار کنم و غر نزنه . گفتم هر جور صلاح میدونید یه تذکر بهش بدین. 

با احترام قبول ندارم .شما که نمیدونی معلم قرارا چجوری و تو چه وضعیتی به اون بچه تذکر بده ! البته شما ...

مطمنن تذکر معلم ارومتر تذکر مادره.اینو وقتی مبگیم که با معلم اعتماد داریم وگرنه معلمی رفتارش بد باشه یا خشن باشه که خودمون میبریمش زیر سوال 

مثلا دخترم بد خط بود من ازش میخواستم گوش نمیداد اما به معلمش گفتم بهش تدکر داد چون معلم رو خیلی دوست داشت قشنگ تلاش کرد واسه بهتر شدن که بهش ثابت کنه میتونه

منظورم اینطور مسایل بود وگرنه دلوا کردن معلم یا حریمه سخت که خوب نیست 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2810