2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
وای مرمریخیلییی وقته ندیدمتچطوری؟ اوضاع رواله؟

من ک هروز تاپیک میزنم😁

بله عزیزم شکر❤❤

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
از عباس نمیدونم چی چی

مشق شب

عباس کیارستمی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
هنوز اولشه بابد خیلی حوصله داشته باشی. دعوا کنی از درس زده میشه

خیلی حوصله داشتم ولی دخترم اصلا گوش نمیده . ۱۰ بارم براش توضیح بدم باز یه جوری عمل میکنه انگار تا حالا به گوشش نخورده . معلمش هم همینو بهم گفته قبلا . 

والا من اصلا اینجوری نبودم . خیلی مامانم خوشبحالش بود . این پدر دختر دیشب دقم دادن

من ک هروز تاپیک میزنم😁بله عزیزم شکر❤❤

عجیبه من فک کنم اخرین بار حدود ۹۸،۹۹ شما رو دیدم

البته چند سال نبودم ها، گذری میومدم خاموش میخوندم میرفتم

فک میکردم رفتین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا آخر شب؟ نهارشو که خورد بگو مشقاشو بنویسه

گلم فکر کردی به عقل مادرش نمیرسه؟ من پسرم از مدرسه ک میاد من زبونم مو درمیاره بیا مشق بنویس تکلیف بنویس با قربون صدقه با بازی با تشویق با محروم کردن ولی زیر بار نمیره مدام گریه میکنه و نق میزنه منم چی بگم بهش؟ مشقاش میمونه 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از مهر امسال سرماخوردگیشون شروع میشه تا اواخر اردیبهشت سال آینده 😅😅😅😅

دقبلا

و منی ک دوتا بچه دارم دهنم آسفالت میشه 😐😐😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ویروس ها هم منو دق دادنهی میگیره از مدرسه میاره برا ماخدایا مارو به خرداد برسون

😂😂😂قشنگ گفتی 

واقعا راست میگی منم دوتا مدرسه ای دارم با یه بچه ۷ ماهه پاییز و زمستون خیلی بده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مشق و تکالیف کلاس اول مکافاته ، فقط درگیر نوشتن تکالیف با باباهاشونم یعنی اصلا حوصله کل کل با بچه ندارن دو دقیقه ای تموم میشه یه بار از دور چک کردم دیدم جواباشم میگفت بچه مینوشت زود تموم شه😄 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

دختر منم همینه ولی خوب من بهش خیلی گیر ندادم میزاشتم بنویسه حتی به غلط 

هر از گاهی بهش اخطار میدادم یه بار هم جلو خودش پیش معلمش ازمشق نوشتنش انتقاد کردم دیگه خدارو شکر خیلی خوب شد خودش میاد میگه مشقامو بده بنویسیم 

2810