2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از اول مهر حرص خوردم تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 94 پست

من دخترم رو‌هم مهد فرستادم هم پیش دبستانی 

هیچ حروفی یادش ندادن گفتن ممنوعه فقط نقاشی و نحوه ی قیچی دست گرفتنو کار دستی باهاش کار شد

یک ماه تابستون فرستادمش کلاس قران که اموزشش با قصه و‌شعربود 

حروف رو‌کامل یاد گرفت

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
عزیزم شما بفرست اجباری نیست این کلمه خیلی سادس شما از یکسالگی بفرست بچرخه تو مهد کودک ا

بله فرستادم و تاثیرش رو هم دیدم 

شما هم بچت رو از خونه بیرون نبر که هیچی یاد نگیره و از همسن هاش عقب بمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم باهوش شما اصلا نمیتونی منظور حرف رو متوجه بشی مثال زدم که شما خوندن و نوشتن و چیزایی که یاد گرف ...

بله فراموش میکنن نه کامل ولی خیلی چیزارو فراموش میکنن بعدم حرف دهانت بفهم درست حرف بزن شما معلم پیش هستی بگو اسی بفرسته 

توی خونه باهاش کار کن چیز سختی نداره جای نگرانیم نداره

شمارش شکل ها و وسایل مختلف رو کار کن 

اعداد رو تا ۱۰ بهش یاد بده 

ازین کاربرگ هایی که نقطه چین داره بگیر بهم وصل کنه 

مداد دست گرفتن اصولی رو بهش آموزش بده 

تو اینترنت بزن دستورزی ،بعد باهاش کارکن تا دستاش قوی بشه بتونه بنویسه و زود خسته نشه دستش

رنگ هارو بهش یاد بده 

اگر آدم مطمئنی رو میشناسی مثل مادرتی کسی بعضی روزا اونجا تنهاش بذار تا جدایی رو درک کنه و کلاس اول گریه و... نکنه

2805
چه جای خوبی بوده واقعا من هر کس دیدم رفته پیش الفبا یاد ندادن فقط در حد رنگ و عدد و شعر اینا بوده

اره خیلی جای خوب و پیشرفته ای بود کلا مثل مدرسه بود دقیقا ، اصلا و ابدا به حرف شوهرت گوش نکن حتی شده قایمکی ببر ثبت نام کن ، امسال تومدرسه چندتا بچه ای که پیش نرفته بودن روز اول مدرسه گریه میکردن جیغ و داد و چسبیده بودن به مامانشون حتی سر صف هم واینمیستادن که حق هم داشتن چون یهو وارد شلوغی شده بودن ‌ ترسیده بودن 

ولی بقیه بچه ها که پیش رفته بودن خیلی خوب و عالی و خوشحال رفتار میکردن و اصلا ترسی نداشتن

[QUOTE=356678776]بعد سال دیه مدرک پیش از کجا میبزی برا کلاس اول؟[/QUOTاینجا اصلا مدرک نمی‌خوان پیش ا ...

ممکن نیست.شما وقتی میره اول یکی از،مدارک مدرک پیش..

شما پسرتون پیش میفرستادین.ساده ترین چیز که یاد میگرفت قوانین ومحیط مدرسه.دست ورزی..سال دیه کلی عقبه از بقیه

خانما پیش اجباری نیست تازه سئوال کردم

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
چه جای خوبی بوده واقعا من هر کس دیدم رفته پیش الفبا یاد ندادن فقط در حد رنگ و عدد و شعر اینا بوده

عزمزم اصلا نگران نباش 

منم نفرستادم 

ولی سر کلاس العالی بود از بچه ها جلوتر میرفت 

وقتی تو جلسه گفتم پیش نرفته معلمشون تعجب کرد 

تو خونه با هم شعر بخونید کتاب بگیر براش بخون 

نقاشی بهش یاد بده و...کلی بازی های آموزشی 

اسی بفرست بچتو حتما معلم پیش یادش بده 

معلم پیش معجزه میکنه 

اینا همه بلدن مادرا از یکسالگی میزارن پیش کلثوم خانم معلم پیش درس بده و آموزش اینا بیشتر میفهمن از آموزش که اجباری نیست

اگر شرایطش وندارید مشکلی نیست پسر داداش منم نرفت ولی از طرف مدرسه تو تابستون برا بچه های که پیش نرفته بودن کلاس گذاشتن خیلی هم خوب بود هزینه هم نگرفتن زیاد نگران نباش 

بله فرستادم و تاثیرش رو هم دیدم شما هم بچت رو از خونه بیرون نبر که هیچی یاد نگیره و از همسن هاش عقب ...

آفرین من نفرستادم دخترم الان ۲۲ سالشه و داره مامایی میخونه 

و دومی هم نفرستادم داره تیزهوشان درس میخونه عقب نیفتاد چون اجبار نیست

عزیزم شما از یکسالگی بفرست دست مربی ها آموزش بدن مگه حرفیه این اسی هم بگو بفرسته

اصلا شما رو درحدی نمیبینم که بخوام باهات بحث کنم ویا قانعت کنم چون نمیفهمی و قانع نمیشی 

فقط میگم اگه بچه داری طفلک بچه هات که معلومه خیلیییی آسیبها قراره بهشون بزنی با این نادانیت 

عزمزم اصلا نگران نباش منم نفرستادم ولی سر کلاس العالی بود از بچه ها جلوتر میرفت وقتی تو جلسه گفتم پی ...

عزیزم بچه شما میخواست بره اول قبلش شما چیا بهش یاد دادی توضیح میدی

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
ببین انقدرم طفلکم باهوشه الان همه رنگارو حفظه اشکال هندسه مثل مربع مثلث دایره رو حفظه از ۱ تا ۱۳ حفظ ...

دو یا سه تا کتاب هست مخصوص پیش دبستانی شما بگو کتاب مخصوص پیش دو میخوام همون کتاب هارو تهیه کن و با بوت کار کن یکسری فیلم و کلیپ هم میتونی دانلود کنی فکر کنم شبکه آموزش توی تلویزیون هم برنامه داره یکسری پیش دبستانی هست که تقریبا دولتی هستند و هزینه خیلی کمتری داره یکسری پیش دبستانی ها هم هست که داخل مساجد تشکیل میشه اونجا هم خیلی کم هزینه میگیرند برید چندین جا سوال کنید میتونید به آموزش و پرورش ناحیه تون برید اونجا هم بپرسید 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

کتابهای قاصدک بخر

باهاش کار کن

خانه بازی هم ببرش که تعامل اجتماعی اش بالا بره

عدد نویسی با شعر تو اینترنت سرچ کن زیاده

خمیر بهش بده ورز بده عضلات دستش قوی بشه

تابستونم فکر کنم یه دوره ای میذارن برای اونایی که پیش نرفتن بفرستش

این راهکارها به ذهنم رسید

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
2810