2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از اول مهر حرص خوردم تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 94 پست

یه نکته دیگه ، یاد گرفتن حروف تو پیش دبستانی اصلا اصولی و درست نیست ،چون بچه که میرهدکلاس اول دیگه مطالب براش تکراری و حوصله سر بر میشه باعث میشه گوش نکنه دل به بازیگوشی بده و خیلی از چیزای جدید هم فراموش کنه ،عجله ای برای یادگیری حروف نیست همون موقع کلاس اول که معلم درس میده حسابی باهاش کار کن مطمئن باش بچه هیچی از هیچ کس کم نخواهد داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی بفرست بچتو حتما معلم پیش یادش بده معلم پیش معجزه میکنه اینا همه بلدن مادرا از یکسالگی میزارن پیش ...

بخدا اگه یک کلمه از حرفاتو فهمیده باشم 😅

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
2805
یه نکته دیگه ، یاد گرفتن حروف تو پیش دبستانی اصلا اصولی و درست نیست ،چون بچه که میرهدکلاس اول دیگه م ...

یه سوال یادگیری حروف منظور حفظ کردنه یا نوشتنشه

دو یا سه تا کتاب هست مخصوص پیش دبستانی شما بگو کتاب مخصوص پیش دو میخوام همون کتاب هارو تهیه کن و با ...

عزیزم شما معلمی یه سوال بلخره بچه قبل کلاس اول الفبا یاد بگیره یا نه بعد اینکه اعداد رو فقط حفظ کنه یا نوشتنش رو یاد بگیره؟

اصلا شما رو درحدی نمیبینم که بخوام باهات بحث کنم ویا قانعت کنم چون نمیفهمی و قانع نمیشی فقط میگم اگه ...

من ار بچه هام گذشته استرس بدید به این بنده خدا فکر نکنید چی هست پیش تو منو در حدی بدونی یا ندونی مهم نیست این حساسیت های الکی بچه هاتون عقب میندازه همش سرتون به گوشیه بچه همه مهارت هارو از خانوادش یاد میگیره احتیاج به پیش نداره من دخترم ۲۲ سالشه دومی هم ۱۵ سالشه هیچ کدوم پیش نرفتن ولی از ۷ سالگی کلاس زبان والیبال رفتن چون لازم دونستم نه کلاس پیش که اصلا اجباری نیست چون بچه تا اون وقت باید پیش مادرش باشه وگرنه مدرسه از ۵ سالگی باز می‌شد  و من تا بچه هام کوچیک هستن سر کار هم نمی‌رفتم و کل روز یا خودم یا مادرم با کلی وسیله باهاشون بازی می‌کنم احتیاج نمیبینم حالا شما یکم روی ادبی کار کن هر کس نظر خودشو میده این چیزا بچتو بی ادب میکنه و لنگه خودت میکنه نه پیش نفرستادن

من ار بچه هام گذشته استرس بدید به این بنده خدا فکر نکنید چی هست پیش تو منو در حدی بدونی یا ندونی مهم ...

واقعا آفرین به‌شما که همچین دخترایی تو این جامعه تربیت کردین 

عزیزم شما معلمی یه سوال بلخره بچه قبل کلاس اول الفبا یاد بگیره یا نه بعد اینکه اعداد رو فقط حفظ کنه ...

اصلا مهم نیست الفبا یا نوشتن اعداد یاد داشته باشه فقط مهم این هست که حداقل بتونه تا۱۰بشماره چپ و راست بلد باشه بتونه مداد توی دستش بگیره خطوط راست ومنحنی رو بلد باشه صدای اول و آخر رو تشخیص بده از همه مهم تر  تعاملات اجتماعی خوبی داشته باشه یعنی بتونه با معلم وبچه ها ارتباط برقرار کنه بتونه ۴۵دقیقه سر کلاس بشینه که البته همه اینهارو معلم توی کلاس آموزش میده و معمولا مهر ماه کمی برای دانش آموز و معلم سخت میگذره اما میگذره ولی خوب بچه های که بتونن ارتباط بهتری با کلاس داشته باشند مسلما پیشرفت بهتری دارن 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
من ار بچه هام گذشته استرس بدید به این بنده خدا فکر نکنید چی هست پیش تو منو در حدی بدونی یا ندونی مهم ...

باهوش بچه تو ۲۲سال پیش یا۱۵ سال پیش  مدرسه رفته که اون موقع ۹۹ درصد بچه ها پیش نمیرفتن و روز اول مدرسه همه بچه ها مثل هم بودن وچیزی بلد نبودن   ، یه ذره فکر کنی میفهمی ۲۲ سال پیش با الان همه چی فرق کرده  

شما الان هییییچ تجربه ای نداری ولی فقط پافشاری میکنی روی حرف اشتباهت ،کسی استارتر رو میتونه درست راهنمایی کنه که بچه اندازه استارتر داشته باشه و از تجربه یکی دوسال اخیر بگه تا استارتر تصمیم درست بگیره درمورد بچه اش 

شما که اندازه مادراستارتر و ماها سن دارین نباید تو این تاپیم ها شرکت کنین و نظر بدین بدون هیچ تجربه و آگاهی 

باهوش بچه تو ۲۲سال پیش یا۱۵ سال پیش مدرسه رفته که اون موقع ۹۹ درصد بچه ها پیش نمیرفتن و روز اول مدر ...

عزیزم اون زمان تازه پیش اجبار بود 

پیش دبستانی فقط بازیه 

برن اشکال نداره از یکسالگی هم میشه رفت مهد 

ولی الکی به بنده خدا استرس چی میدید 

الان بره اسمشو بنویسه 

شما الان به نت دسترسی داری یکم فکر کن میتونی راحت با بچت بازی کنی و یادش بدی و خودتم آموزش ببینی 

هم هر روز ویروس نگرفته هم پیشت بوده عصر میشه ببرش خانه بازی پارک اجتماعی بشه 

چرا اجبار دارید اجباریه 

بخدا آموزش هم اجباری نکرده 

منم نفرستادم پیش،اجبار هم نیس،ولی خب بچم کلا تو خونه مرتب رنگ آمیزی میکنه کتابای پیش رو براش خریدم باهم دیگه حل میکنیم و قصد دارم چندتا کلاس بذارمش که تو اجتماع باشه، و اینکه تو پیش اصلا نباید حروف الفبا کار شه چون بعد معلم کلاس اول شاید روشش فرق کنه ، میتونی کتابای پیش دبستانی بگیری مثل من خودت باهاش کار کنی 

میدونی چرا نفرستادم پیش چون باخودم گفتم بجای اینکه خدا تومن پول پیش بدم و بعد یه چندروز نره زورم بیاد و اجباری کنم بره ،بجاش با همون پول میفرستمش بهترین کلاسای آموزشی، موسیقی شنا و از این قبیل چیزا   

عزیزم چیا کار کردی باهاش

مداد دست گرفتن شکل‌ها دایره مثلث مربع اعداد چند تا حروف هم بلد بود تو خونه نمایش هم باهم اجرا میکردیم فیلم می‌گرفتیم رو اعتماد به نفسشم کار میشد بعدم بردم مهد قرآن تو محیط قرار گرفت 

ممنون عزیزم یادت نره

سلام عزیزم 

ببین من سه تا بچه دارم و روی هر سه که اخلاق و منش جدا از هم داشتن امتحان کردم و جواب خوبی گرفتم 

بنظرم اصل آموزش در خانه هست و رفتار والدین 

هوش بالا خوبه ولی هوش هیجانی اگه بالا باشه بچ در تمام مراحل زندکی عالی رفتار میکنه 

دیدی یه دکتر یا پرفسور زندگی کاری عالی داره ولی زندکی خانوادگی و ارتباطی خوبی نداره 

برای بالا بردن هوش هیجانی بچه باید در بازی‌ها همراهش باشی و زیرکانه به چالش بکشیدش

مثال :بهت میگه مامان اینو چجور سر هم کنم نمیتونم 

یه مادر معمولی فورا براش درست میکنه و بهش میده 

ولی یه مادر که قصدش تقویت هوش بچه هست میگه پسرم بنظر خودت چجور درست نیشه یکم فکر ‌ن نگاهش کن با دقت منم نمیدونم باید فکر ‌کنم و حتی مدل فکر کردن هم بهش یاد بده 

مثلا بگو خب اینو چکارش کنم حالا اگه برعکس بزارم درست نیشه یا نه بزارم بالاتر درست ميشه؟و همینجور تا بچه هم به تلاش و فکر بیوفته و کم کم یه بچه مستقل و با فکر و مبتکر ميشه 

با این روش چند قدم از بچه های دیگه جلوتره 

اول بگم از ریخت پاش هنگام بازی و آموزش اصلا ایراد نگیر ولی بهش درست و اصولی استفاده رو آموزش بد که کمتر خرابکاری بشه 

مثلا وسیله رو مناسب سنش بگیر و یه زیزانداز بزرگ برای کار درستی و نقاشی بخر 

کاغذ رنگی و مقوا رنگی الان تو بسته با رنگای مختلف هست براش بگیر با چسب ماژیکی و آبکی و طرز کار با چسب هم بهش یاد بده 

کاردستی نو نت هست از ساده شروع کن الی آخر اول کنی کمک کن ولی کم کم ازش دور شو تا خودش انجام بده جای خراب یا کثیف 

2810