2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از اول مهر حرص خوردم تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 94 پست
دختر شما کلاس اوله درسته ؟ من و شما باهم باردار بودیم من کاربری قبلیم رو لغو زدم اون موقع ها باهم زی ...

عزیزم😍😍آره کلاس اوله

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه میدونم اشتباه میکنه ولی متاسفانه نظر من تو زندگی اصلا مهم نیست

حتما حتما بچه ات بفرست بره پیش دبستانی ، هم اجباریه ، برای ثبت نام کلاس اول مدارک پیش دبستانی ازت می خوان هم خیلی کمک می کنه بچه ات کلاس اول بتونه درس یاد بگیره و مثل بقیه پیشرفت کنه!  

من بچه ام به خاطر کرونا پیش نفرستادم ، یعنی سال اول پوستم کنده شد ، بچم پیش همکلاسی هاش مثل یه بچه خنگ و کم توان دیده می شد ، چون اونها خیلی چیزها رو تو پیش یاد گرفته بودند و یک سال تمرین کرده بودند ولی بچه من تمرینی نداشت ، مثلا بچه من دو تا کلمه می نوشت دستش درد می گرفت چون تمرین نداشت که مداد تو دستش بگیره ، یا خیلی مفاهیم دوستاش بلد بودن و چون این بلد نبود حس می کرد خنگ هست

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا چیا رو من اصلا نمیدونم چیا یاد میدن تو پیش

اعداد رنگا شکلای هندسی تو گوگل بزن روشای اموزشو ببین

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
دختر من که نرفت مشکلی پیش نیومد خودم باهاش تو خونه معلم بازی می‌کردم الان از همه دوستاش جلوتره ماشال ...

عزیزم چیا کار کردی باهاش

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
2805
اگر میزاشت که می‌بردم پس حرص چیو میخورم من

ببین غیر انتفاعی نمیخواد بفرستی چون همچین تحفه ای نیس فقط پول گرفتنه فقط پیش دبستانی بره ک جو بچه ها عادت کنه براش کلاس اول سخت نباشه اصلا غیر قضیه درس واسه خودش خوبه شما شاید باهلش تا اندازه کلاس دومم کار کنیاا ولی تنهایی جو کلاسو اجتماعی ک پیش داره رو نمیتونی براش فراهم کنی 

چی چه حرفا پیش اجباری نیست و بچه های باهوش اصلا احتیاج به پیش ندارن

چه ربطی به هوش داره خانوم؟ 

مهارت اجتماعی چی؟ 

بچه شما به صورت ذاتی اعدادو رنگا و چیدنی ها و هزارتا چیز دیگه رو بلد بود!؟ 

اصلا اینا هیچی

پیش برای آشنایی با مدرسه و برخورد با جامعه ی بزرگتر و مستقل تر شدن بچه ست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یعنی چی ؟ الان شما خوندن نوشتن یادت رفته ؟ هرچی مدرسه یاد گرفتی فراموش کردی ؟مگه بچه الزایمر داره ؟ ...

عزیزم پیش خوندن نوشتن یاد نمیدن فقط یکم الفبا کار میکنن الان من با ۲۰ سال درس خوندم و با بچه کوچولو مقایسه میکنی کلاس اول درس میخونن میرن دوم کلی چیز یادشون رفته کلی معلم یادآوری میکنه 

پیش که همش بازیه یه مقدار کمی درسته که اصلا مهم نیست و اصلا اجبار نیست مخصوصا بچه های باهوش

اعداد رنگا شکلای هندسی تو گوگل بزن روشای اموزشو ببین

ببین انقدرم طفلکم باهوشه الان همه رنگارو حفظه اشکال هندسه مثل مربع مثلث دایره رو حفظه از ۱ تا ۱۳ حفظه همه حیوانات رو میشناسه با اینکه من بهش یاد ندادم 

حتما حتما بچه ات بفرست بره پیش دبستانی ، هم اجباریه ، برای ثبت نام کلاس اول مدارک پیش دبستانی ازت می ...

مرسی که اومدی واقعیت و گفتی

و مث خیلیا نگفتی بچه ت استعداد خدایی داشته و به پیش احتیاج نداشته❤❤❤

ببین غیر انتفاعی نمیخواد بفرستی چون همچین تحفه ای نیس فقط پول گرفتنه فقط پیش دبستانی بره ک جو بچه ها ...

چی بگم حق با شماست ولی دیگه چه بکنم اختیار بچم رو هم ندارم دیگه 

عزیزم پیش خوندن نوشتن یاد نمیدن فقط یکم الفبا کار میکنن الان من با ۲۰ سال درس خوندم و با بچه کوچولو ...

کی گفته عزیزم ؟ اگه برای بچه شما اینطوری بوده پس مربی پیش دبستانی به درد نخور بوده یا جای خوبی ثبت نام نکرده بودی 

بچه من که پارسال پیش بود همه چی رو کاااااامل بهش آموزش دادن مثل خواندن و نوشتن  حروف الفبای فارسی و حتی انگلیسی.  رنگها به فارسی و انگلسی نوشتن اعداد تا ۱۰۰ خوندن اعداد تا ۱۰۰ الگوها ، حفظ شعرها سوره های کوتاه قرآن و کلی چیز 

امسال من کلا راحتم بچم حتی خودش تکالیفش رو انجام میده 

عزیزم پیش خوندن نوشتن یاد نمیدن فقط یکم الفبا کار میکنن الان من با ۲۰ سال درس خوندم و با بچه کوچولو ...

خانم باهوش شما اصلا نمیتونی منظور حرف رو متوجه بشی 

مثال زدم که شما خوندن و نوشتن و چیزایی که یاد گرفتی رو فراموش کردی که بچه های دیگه تو تابستون فراموش کنن

اتفاقا اجباره و اصلا ربطی هم به هوش بچه نداره 

اگر اینجوریه کلا بچه هایی از نظر مامانشون باهوشن مدرسه نرن! چطوره؟

ببین انقدرم طفلکم باهوشه الان همه رنگارو حفظه اشکال هندسه مثل مربع مثلث دایره رو حفظه از ۱ تا ۱۳ حفظ ...

شما که بچه ات انقدر باهوش هست پس اجازه نده این یک سال وقتش تو خونه حروم بشه پیش دبستانی باعث افزایش مهارت های اجتماعی کودک و دوست یابی و صحبت کردنش هم می شه ، تو مهد خیلی چیزها به بچه یاد می دن ، شعر ، کاردستی ، اردو،  ارتباط با هم سن و سال هاش ، جشن و مناسبت های مختلف ، اداب اجتماعی مثل سلام کردن و در زدن و ... 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
چه ربطی به هوش داره خانوم؟ مهارت اجتماعی چی؟ بچه شما به صورت ذاتی اعدادو رنگا و چیدنی ها و هزارتا چی ...

عزیزم اگر اجباری بود اجباری میکردن ما تو زندگیمون میتونیم مهارت به بچه هامون یاد بدیم

مثلا لب جدول را برو 

مثلا شمارش 

مثلا رنگ ها 

مثلا جمع بشیم و هر کدوم حرف بزنیم و از اون بچه سوال کنیم حوایشو تقویت کنیم 

مثلا با رنگ آمیزی مداد دست گرفتن 

مثلا فیلم کودک بزار بگو تعریف کن 

اووه یک عالمه مواردی حتما باید بره پیش هر روز مریض بیاد ۲۰ تومانم بدن

2810