2777
2789
عنوان

اگه میخواین بگین پز میده نیاین تو داستان خرید رفتن امروز من عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4307 بازدید | 109 پست
من شوهرم هم برام بخره دعوا راه میندازم که چرا رفتی به یه تیکه لباس این همه پول دادی و حیف و میل کردی

اشتباه داری میکنی ذوق شوهرتم از بین میبری نکن با زندگیت اینجوری 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

جو خوبی قرار نگرفتی ...ی مدت برو آرایشگاه...ببین پولاشونو چطوری خرج می‌کنن..بزو دندون پزشکی ببین لمینت میکنن لذتشو میبرن ..خیلی جاهای دیگ ..برو ک ببینی چطور واسه خودشون ارزش قائلن...

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخر دختر بخرررر چرا نمیخری از خودت با ارزشتر و از خودت مهمتر چی اگه نخری پس فردا شوهرت میگه این برا ...

امروز قبل رفتن هزار بار این حرفارو با خودم تکرار کردم و وقتی پامو از خونه گذاشتم بیرون واقعا فکر میکردم که اینبار دیگه میتونم و میرم کل بازارو میخرم ولی باز نتونستم

عزیزم مشکلت از کودکیه منم همینم باید بری تراپی راه نداره 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مجردم و به نظرم اولویت باید خودت باشی ، به خودت برس آرایشگاه بهترین روتین پوستی باشگاه کافه رستوران با دوستات ......خررررج کن

همه چیز که خرید کفش و لباس نیست البته طلا هم خوبه ولی اصل مطلب دله خواهشاً نذار دلت تو حسرت بمونه که چرا نگی نخریدم نرفتم نپوشیدم ، من و تو یککککبار این لحظات رو تجربه میکنیم ، خوب و بد دست خودته

امروز قبل رفتن هزار بار این حرفارو با خودم تکرار کردم و وقتی پامو از خونه گذاشتم بیرون واقعا فکر میک ...

خب از چیزای کوچیک شروع کن مثلا کفش ۲ تومنی بخر بعد ماه بعد برو مانتو ۴ تومنی بخر کم کم بخر بذار به چشمت نیاد اینجوری عادت میکنی 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اینو یادت باشه ،هیچ وقت دیگه  به این سن برنمیگردی،هیچ وقت جوان و خوش هیکل باقی نمیمونی،پس تا وقتی جوانی از امکانات استفاده کن ،نمیگم اسراف کن ،اما اگه چیزی میخری جنس خوب و با کیفیت و سطح بالا بخر