2777
2789
دل من هواتو کرده ببینم روزات قشنگه؟ خوش میگذره شبا بهت؟ 🤌🏻💔

ببین هنوز بفکرتم نکردم اون دورا ولت

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم دلم تنگته هم قهرم باهات… 

هم دلم شکست هم هنوز میمیرم برات… 

قلب منی هنوز همو غم منی اما افتادی از چشمام… 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

تو دیگه برنمیگردی 

انقده فاصله دوره

تو دیگه برنمیگردی 

اخر رابطه بوده

تو دیگه برنمیگردی

انقده خرابه وضعم

انقده داطعونه اوضام

ک دلت گرفته ازم

دل من هواتو کرده 

کاش از اون اول نبودی

ببین هنوز بفکرتم نکردم اون دورا ولت

مهم نی پیشم باشی یا نه(اتفاقااااا مهمه) 🥲

مهم نی میشم لاشی یا نه(لاشی نمیشم چون عاشقتم) 🥲

مهم نی الودم به چیا من(آلوده به دوست داشتنت) 

مهم نی داغونم با کیائم

این همه ادعا؟! تهش این بودی؟ 
مهم نی پیشم باشی یا نه(اتفاقااااا مهمه) 🥲مهم نی میشم لاشی یا نه(لاشی نمیشم چون عاشقتم) 🥲مهم نی الو ...

مهم نی داغونم الودم با کیا من

مهم اینه دتسداشتی بهت خوش بگذره

پهم اینه بدون‌من

الان حالت خب بهتره

مهم نی پیشم باشی یا نه(اتفاقااااا مهمه) 🥲مهم نی میشم لاشی یا نه(لاشی نمیشم چون عاشقتم) 🥲مهم نی الو ...

هعی 

مهم اینه دوست داشتی بیشتر از این بهت خوش بگذره مهم اینه که بدون من الآن حالت خب بهتره

دل من هواتو کرده ولی خب تورم زدنت

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

مهم نی داغونم الودم با کیا منمهم اینه دتسداشتی بهت خوش بگذرهپهم اینه بدون‌منالان حالت خب بهتره

کاش بهتر نبودی که برمیگشتی پسرم 💔🤌🏻

هعی مهم اینه دوست داشتی بیشتر از این بهت خوش بگذره مهم اینه که بدون من الآن حالت خب بهتره دل من هوات ...

مهم نی تنهام، ولی انگار رومه کلا بدنت 🥲💔

دلت الان گیو میخاد ک پیشت باشه

دلم عشقمو میخواد خیلی داغونم💔

نمیزارن بهم برسیم

اگه بهم نرسیم من دیگه نمیتونم به کسی فکر کنم ینی اون میره با کسی؟🙃

من چجوری نمیرم و ببینم تو بغل یکی دیگس دارم خفه میشمم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
2810