رهایم_کردی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 321 عنوان دل من هواتو کرده 171 بازدید | 24 پست کاش الام بغلم بودیکاش ازت ی خبر داشتممیدونستم اقلا خوبی 1403/07/21 | 21:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pmahdiyh عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3144 دل من هواتو کرده ببینم روزات قشنگه؟ خوش میگذره شبا بهت؟ 🤌🏻💔 این همه ادعا؟! تهش این بودی؟
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 12469 دل من هواتو کرده ببینم روزات قشنگه؟ خوش میگذره شبا بهت؟ 🤌🏻💔 ببین هنوز بفکرتم نکردم اون دورا ولت ■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن فلانی خیلی خوبه میگن میشه باهاش ابد کشید... با یکی وارد رابطه بشید که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"
رهایم_کردی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 321 دل من هواتو کرده ببینم روزات قشنگه؟ خوش میگذره شبا بهت؟ 🤌🏻💔 🥲🥲🥲
negarian78 عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 2614 هم دلم تنگته هم قهرم باهات… هم دلم شکست هم هنوز میمیرم برات… قلب منی هنوز همو غم منی اما افتادی از چشمام… کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫 💚 ۱۴۰۴/۴/۴ 💚
رهایم_کردی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 321 تو دیگه برنمیگردی انقده فاصله دورهتو دیگه برنمیگردی اخر رابطه بودهتو دیگه برنمیگردیانقده خرابه وضعمانقده داطعونه اوضامک دلت گرفته ازمدل من هواتو کرده کاش از اون اول نبودی
pmahdiyh عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3144 ببین هنوز بفکرتم نکردم اون دورا ولت مهم نی پیشم باشی یا نه(اتفاقااااا مهمه) 🥲مهم نی میشم لاشی یا نه(لاشی نمیشم چون عاشقتم) 🥲مهم نی الودم به چیا من(آلوده به دوست داشتنت) مهم نی داغونم با کیائم این همه ادعا؟! تهش این بودی؟
رهایم_کردی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 321 مهم نی پیشم باشی یا نه(اتفاقااااا مهمه) 🥲مهم نی میشم لاشی یا نه(لاشی نمیشم چون عاشقتم) 🥲مهم نی الو ... مهم نی داغونم الودم با کیا منمهم اینه دتسداشتی بهت خوش بگذرهپهم اینه بدونمنالان حالت خب بهتره
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3934 🥲💔💔💔 دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 12469 مهم نی پیشم باشی یا نه(اتفاقااااا مهمه) 🥲مهم نی میشم لاشی یا نه(لاشی نمیشم چون عاشقتم) 🥲مهم نی الو ... هعی مهم اینه دوست داشتی بیشتر از این بهت خوش بگذره مهم اینه که بدون من الآن حالت خب بهتره دل من هواتو کرده ولی خب تورم زدنت ■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن فلانی خیلی خوبه میگن میشه باهاش ابد کشید... با یکی وارد رابطه بشید که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"
pmahdiyh عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3144 مهم نی داغونم الودم با کیا منمهم اینه دتسداشتی بهت خوش بگذرهپهم اینه بدونمنالان حالت خب بهتره کاش بهتر نبودی که برمیگشتی پسرم 💔🤌🏻 این همه ادعا؟! تهش این بودی؟
رهایم_کردی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 321 هعی مهم اینه دوست داشتی بیشتر از این بهت خوش بگذره مهم اینه که بدون من الآن حالت خب بهتره دل من هوات ... 😭
pmahdiyh عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3144 هعی مهم اینه دوست داشتی بیشتر از این بهت خوش بگذره مهم اینه که بدون من الآن حالت خب بهتره دل من هوات ... مهم نی تنهام، ولی انگار رومه کلا بدنت 🥲💔 این همه ادعا؟! تهش این بودی؟
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3934 دلت الان گیو میخاد ک پیشت باشه دلم عشقمو میخواد خیلی داغونم💔نمیزارن بهم برسیماگه بهم نرسیم من دیگه نمیتونم به کسی فکر کنم ینی اون میره با کسی؟🙃من چجوری نمیرم و ببینم تو بغل یکی دیگس دارم خفه میشمم دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!