2777
2789
عنوان

وااا به برادر شوهرم چه ما چی برای دخترم میخریم گفته چرا ساعت خریدید 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5469 بازدید | 163 پست
طرفداری نکردم بعد از کی تا حالا حرف زدن کاربری دوم شده من فقط گفتم شاید واس ایشون اصل باشه نمیشه کسی ...

اخه نسبت به تاپیک های غذاش هم واکنش نشون دادی ن ک خودتونم همش تاپیک غذا می‌زنید 

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
تاپیک زدم شام چی دارید یا چی درست کنم ساییدمت خانم ؟؟؟ چی بگم والا منطقت 😐😂 ببخشید تو اکانت خودم ه ...

نه تاپیک میزنی میگی ما هرروز برنجی میخوریم چرا براتون عجیبه 😑🤣والا برنج زیادم غذای لاکچری نیستا برای اونم تاپیک بزنی 

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تاپیک میزنی میگی ما هرروز برنجی میخوریم چرا براتون عجیبه 😑🤣والا برنج زیادم غذای لاکچری نیستا بر ...

برنج از نظر تو پزه ؟؟؟؟ خدایی چند سالته 😂😂😂😂😂

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
نگین دار هم میخواس بگیره از اینا میگرفت

به درد دختر بچه نمیخوره واقعا

ولی نگین دار همیشه مده؟  چرا من بدم میاد😖

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خب اخه چیزایی که شما براش تاپیک میزنین و جوری وانمود میکنین که انگار برای همه عجیبه چیزای عادی هستن..مثل ی ساعت و ارایشگاه و ...چیزای عادی و جوری نشون میدین که انگار همه باید بیان بگن وای چ لاکچری..خب معلومه هیچکس واکنشی که شما میخواین و نشون نمیده

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برنج از نظر تو پزه ؟؟؟؟ خدایی چند سالته 😂😂😂😂😂

کلا تاپیک هات یجوریه خب چیکار کنیم تو هرروز برنج میخوری 🤣بقیه هرروز نمی‌خورن تو دنیا فقط شما برنج میخوری کسی هرروز برنج نمیخوره 🤣🤣🤣🤣🤣

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤
خب اخه چیزایی که شما براش تاپیک میزنین و جوری وانمود میکنین که انگار برای همه عجیبه چیزای عادی هستن. ...

😐😐😐والا منظور من اصلا همچین چیزی نیست 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️