دختر من کلاس نهمه بعد خب هر کسی علایقی داره دختر من عاشق چیزای نگینی و... هست برای روز دختر اینو براش خریدیم حالا دیروز عموش دیده به شوهرم گفته چرا اینو خریدید اون بچست چیزای گرون نباید بندازه که 😐😐😐😐 شوهرمم گفته دلم خواسته برای دخترم خریدم واقعا دیگه خیلی اذیتمون میکنن میرم خرید جاریم میگه چرا میری خرید حالا خدا رو شکر دیگه جاریم تموم شده این شروع کرده 😐حق با کیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
مامان من که گیر داد و دعوای شدید که چرا واسه دخترات کیک خریدی وقتی دستت خالیه(اونقدرا هم خالی نیس صرفا چون یه مادر مجردم فکر میکنه خیلی بدبختم)
قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️