2777
2789

یوقتایی بهش زنگ که میزنم اصلا یدونه بوق هم نمیخوره و سریع قطع میشه.اولش هم این پیغام میاد رو صفحه که تماس هدایت شد

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
احتمالا جاییه که آنتن خیلی ضعیفهمنم موقعیت محل کارم همینجورههمه میگن گوشیت بوق نمیخوره و قطع میشه

انتن ضعیف باشه نمیزنه تماس هدایت شد . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
خطشو دایورت کرده رو ی شماره که خاموشه

اگه اینجور باشه که باید پیغام بده دستگاه مشترک مورد نظر خاموش است یا در دسترس نیست نه اینکه اصلا بوق نخوره

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
اگه اینجور باشه که باید پیغام بده دستگاه مشترک مورد نظر خاموش است یا در دسترس نیست نه اینکه اصلا بوق ...

من تجربمو گفتم

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....