2777
2789

سلام عزیزای دل من کانال پخت سوسیس کالباس ارگانیک خانگی در مشهد دارم و مشتری هام درخواست فلافل دارن 

فلافل بلدم فقط سوالم اینجاست که


من برای خودمون قالب میزدم فریز میکردم هر موقع میخواستم سرخ میکردم برای مشتری هم باید همین کارو بکنم 


2.یا مثل بازار یکم سرخ کنم نیمه اماده بشه بعد بسته بندی و فریز کنم


اخه تازه سرخ بشه کیفیتش بهتره اما میترسم تو راه یخش باز بشه تا برسه به دستشون و این ور اونورش کنن از هم بپاشه ...

خودم فکر میکنم گزینه 2 راه درسته اما اگه شما هم راهی دارین بگین ممنون از راهنماییتو


بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال سوسیس چطوری درست میکنی این پلاستیکاشو باید از کجا گرفت

تو نت دستوراش هست عزیزم 

اگه مشهدین 

به این شماره 09152628549

در ایتا پیام بدین تا لینک کانال بفرستم مراحل پخت هم میزاریم 

کاور سوسیس کالباس باید از لوازم قنادی بگیرین عزیزم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز