سلام عزیزای دل من کانال پخت سوسیس کالباس ارگانیک خانگی در مشهد دارم و مشتری هام درخواست فلافل دارن
فلافل بلدم فقط سوالم اینجاست که
من برای خودمون قالب میزدم فریز میکردم هر موقع میخواستم سرخ میکردم برای مشتری هم باید همین کارو بکنم
2.یا مثل بازار یکم سرخ کنم نیمه اماده بشه بعد بسته بندی و فریز کنم
اخه تازه سرخ بشه کیفیتش بهتره اما میترسم تو راه یخش باز بشه تا برسه به دستشون و این ور اونورش کنن از هم بپاشه ...
خودم فکر میکنم گزینه 2 راه درسته اما اگه شما هم راهی دارین بگین ممنون از راهنماییتو